REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Codrin Ștefănescu dă INFORMAȚII din interiorul DNA: 'Credeți că ne puneți nouă călușul în gură? Oricum vom da legea aministiei și grațierii'

Codrin Ștefănescu dă INFORMAȚII din interiorul DNA: 'Credeți că ne puneți nouă călușul în gură? Oricum vom da legea aministiei și grațierii'

Replica API 28 noiembrie 2018 | 01:56 305

Codrin Ștefănescu dă detalii despre audierea unui important baron al PSD la DNA! Conform secretarului general interimar al PSD, Marian Oprișan a fost audiat la DNA într-un dosar în care e vizat Liviu Dragnea. Ștefănescu a spus că Oprișan i-a anunțat pe procurori că PSD va da legea amnistiei și grațierii, confom stiripesurse.ro.

Președintele CJ Vrancea a fost întrebat despre partidele de vânătoare la care a participat alături de Dragnea și alți lideri social-democrați, dar și afaceriști, judecători și polițiști.

”Ăsta s-a înfuriat! Cum adică, mă întrebați pe mine ce am vorbit și am făcut cu prietenii mei acum 9-10 ani de zile?Credeți că ne puneți nouă călușul în gură? Vom continua să modificăm legile și oricum vom da legea aministiei și grațierii.”, a declarat Codrin Ștefănescu la emisiunea lui Victor Ciutacu, marți seara, la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cat va zbateti mai mult va doare mai tare asa ca stati flexati,cand veniti voi la butoane modificati legile cum va convine voua dar la penal stiti ca nu puteti intoarece nimic ca e valabila varianta avantajoasa detinutului!
0
0
Centurista de ma-ta stie ce boratura proasta a fatat?
0
2
Observam cu mare ingrijorare cu totii ca acesti guvernanti se fac ca ploua, ei au alte preocupari si intr-adevar asa este: singurul obiectiv al acestei guvernari Dragnea-Dancila e sa-l scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare. E clar ca nu-i mai intereseaza nici Europa, nici romanii, nici mersul Romaniei si e foarte trist acest lucru.
3
1
Calusul nu,dar manzul putin merge.
0
0
Asteptam impaierea TOV ILIESCU si de ce nu si a lui Petrica Gat Scurt Roman dupa convertirea sa la islam doar asa in gluma pana ce G.Voican se scutura pe barba in borcanul cu formol la Antipa pe un raft,ca avea un fir de ata dentara si nu se inchidea capacul.TOTI ACESTI CLOVNI POLITICI ce ne au jucat un show ieftin si trist impreuna cu ZIARISTII OBEDIENTI PLUS AMANTE VEDETE SI COMPLICE dusi spre impaiere si expunere la Noaptea in Muzeul Groazei,spectacol ce speram ca va avea loc din 2019!Intrarea gratuita si obligatorie tinuta de gala BlackTie ca asa ceva trebuie sarbatorit si aminitit in veci
5
4
Futetine ca asa ne trebue de romani prosti ce suntem.
3
4
Si, exact ca la Ceausescu TARA pornestela REVOLUTIE! Ca altfel nu se mai poate! Pe Ceausescu l-au executat criminali ca astia care conduc acum RO si care nu-si puteau etala bogatiile furate ki mierlea ceasca pe toti! Astia l-au executat pe Ceausesc, astia care ne fura cu LEGEA facuta de HOTI pentru alti HOTI.
9
5
cu bolta ma pis pe tine , si pe ma - ta si pe tac - tu , si pe grigore cumnat - tau. multa muie !
6
10
Sa ma pish pe toate dejectiile psd-iste si pe prostii care-i simpatizeaza cum e boul de la 11:43!
11
6
in toti rezistentii.
10
9
m-as indoi de orice propunere mincinoasa de a vostra, dar, cu siguranta, nu ma idoiesc de faptul ca nu veti ajunge dupa gratii- haita completa- mai traim daca noi vom mai apuca-ne-ati supus , voit mortii- acea nenorocita lege a pensiei o dezbatei de ceva ani si finalizarea- cand o da domnul
6
3
Niste golani sustinuti de majoritatea unui popor abrutizat.
8
4
altfel va considera prosti rezistentii . Faceti dreptate romanilor executati miseleste de regimul kovesi-onea-portocala-lazar !
6
13
Stat condus de procurori constipati care vor face dosare si pt ca porti pula cu tine .
11
5
Gratierea si amnistia.Dati dracului oug sa moara pulimea si rezist.
9
17
De ce nu spuneti ca Dragnea e fiu de militian ,sef de post adica, iar Stefanescu asta e un hot ordinar,hai?! Aceste lucruri,dar si altele asemanatoare,trebuie spuse in fiecare zi de 2-3 ori ca sa le intre bine in cap romanilor cu cine au de-a face.
18
6
Oricum o s o sugeti.
11
5
DANA&serviciile secrete fac parte din statul perpendicular ce vor ei sa controleze tot sa puna sa dea jos presedinti, sefi de partide si sa-i manipuleasca cu zanganitul catuselor.Si asta deoarece au salarii,solde exagerat de nesimtite ceace le ofera senzatia de miezul din dodoasca.Se poate contracara prin micsorarea salariilor la nivelul minim pe economie ca doar muncesc din dragoste de tara si patriotism nu pentru bani.Degeaba le aprobati salarii solde mari ca un fel de mita voalata ca tot va plimba cu catuse!
18
3
Inca vreo 10 % mai putin in sondaje ptr PSD daca apare legea asta
27
5
dati legea raspunderi magistratilor.
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218