REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Codrin Ştefănescu devăluie că se doreşte un nou 'miting uriaş' al PSD, ca răspuns la adunarea diasporei

Codrin Ştefănescu devăluie că se doreşte un nou 'miting uriaş' al PSD, ca răspuns la adunarea diasporei

Replica API 13 august 2018 | 03:12 341

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, duminică, la un post TV, că membrii partidului îi presează pe lideri să ceară organizarea unui nou ”miting uriaș”, afirmând că precedenta manifestare social-democrată din Piața Victoriei a fost una liniștită, fără incidente, transmite Mediafax, conform stiripesurse.ro.

”Nu este decis. Președintele Dragnea este informat de colegii noștri din țară, care la rândul lor sunt presați de primari, de electorat, de membrii noștri, care mai doresc încă un miting. Eu sunt unul dintre cei care susțin această idee de a face din nou un miting uriaș PSD. Noi am avut un miting liniștit, cu sute de mii de români, când nu s-a întâmplat nici un fel de incident.

Noi nu am incitat la violență, ci a fost pur și simplu un miting pentru a arăta forța unei majorități și a poporului român, care iese la vot și la urne și decide ceva prin votul respectiv. În momentul de față văzându-se toate aceste atrocități, cei care ne susțin au motive să ceară așa ceva”, a declarat la România TV secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cap de pula gandeste ca o pula. logic.
1
0
....muita cu lamaita....
1
0
Puteti sa faceti 1000 de mitinguri , nu impresionati pe nimeni , nici macar pe voi . Toata lumea stie ca cei care vin la mitingurile voastre sunt platiti sau santajati de autoritatile locale cu suspendarea ajutorului social , ce nu inteleg eu este cat de curva poate fi un om care isi plateste singur aplaudacii si dupa aia apare impresionat la TV. Asta imi aduce aminte de primarul ala care si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare al localitatii si la festivitate a plans de emotie.
6
0
dragnea al vostru are palat plus jumatate de Teleorman si tu compari neamtul cu el? Fura toti ca pot, dar nu sufera comparatie dragnea cu neamtul ci doar la interesele comune, distrugerea tarii in continuare.
3
0
Sa se faca miting da ca sa vedem cum stam cu sustinera legii si democratiei. Dar mitingul trebuie sa aiba un scop si tribunele cu discursuri serioase nu isi mai au rostul. Cred ca sloganul mitingului poate fi: Jos presedintele tradator si penal. Pt cine nu tine minte Iohanis a furat o casa dovedit cu hotarare judecatoreasca, nu a platit taxele la stat pentru meditatiile din care a cumparat alte cinci casa si este evazionist fiindca nu a platit fiscului romanesc 1200000lei.
0
5
Mars mai sluga proasta ca se da mooie gratis pentru psd-isti si prostii ca tine!
5
0
capl lui privit la luna , seamana cun cap de ...fa miting sil iei in mana!!!!!!
4
0
guvernati naibii tara asta si mai lasati mitingurile carcalacilor
5
0
Comunistii tot comunisti ramin.
8
1
diaspora a fost folosita , erau huligani ce nu vorbeau romaneste , SE PREGATESTE DIVIZAREA ROMANIEI , ASTA ESTE SCOPUL EUROPEI ! MUIE UE !
2
5
Pe cei care vor refuza sa vina la mitingul vostru, ii ve-ti distruge, criminalilor!
3
1
Iar, faceti miting ?? Impotriva cui, mai ciumatilor, ati terminat cu investitiile, cu drumurile, cu legea pensiilo: auzi in 2021 se aplica ?! V-ati triplat salariile, v-ati vot legi care sa va scape de hotii si penalitati !? Sunteti la guvernare SA CE ?! Sunteti de tot dispretul ! Cat va mai suportam ?!
12
1
Codrinel cap de sula este bolnav.Pai ce sa strige bieti oameni adusi cu forta sau prin amenintari cu pierderea socialului cand,ei saracii nici nu stiau pe ce lume sunt.Asta este forta psd-ista,amaratii aia care alergau disperati la autocare sa nu ramana in Buc ca nu aveau un leut in buzunare!
11
1
Si Iliescu a facut la fel a adus minerii si oamenii platiti tot aceeasi metoda foloseste PSD-ul acum
8
2
Cica membrii ii forteaza pe lideri.Nimic nu descrie mai bine toata situatia decat :muiepsd!
13
1
Le dam cate 50 de ron sa vina
12
2
very good,se va vedea mai clar cati muie pesde mai sunt activi
9
2
du-te la stapanul tau Vadim.
14
0
Din pacate pentru cap de pwla, codrin stefanescu cariera in politica e pe linie moarta. In prostia lui face unele afirmatii de care psd se delimiteaza. Sa inteleg ca psdul a strans bani pentru inca o adunare cu japca? Psdul este pe marginea prapastiei si daca nu scapa de dracnea vor avea soarta pntcd-ului. Asadar le urez la multi ani cu executare!
21
1
Moarte pesede!!! Moarte tesede!!!
17
2
Si toate mitingurile astea pt.un bolnav de putere cu o dantura da rahat care fuge da puscarie;stie ca daca nu scapa de puscarie se darama castelul lui de nisip.Daca nu scapa de inchisoare s-a terminat cu el si coruptii din jurul lui.Referitor la cei care vin sa sustina PSD nu mai are rost sa vorbesc,12'insi cu un total de 15 dinti,durerea este ca cei din opozitie nu vin cu nici o propunere viabila,nu au un lider adevarat.
23
2
Fara grija fratilor ca nu mai merge nici dracu la miting.S-au saturat de bulangii astia,chiar si membrii PSD.
22
1
Iar aduceti cu forta oameni care pentru un loc de munca, un ajutor social sau 50- 100 de lei isi calca pe principii si vin in turma de nevoie, nu de voie!
20
0
dar voi ati facut miting sa dati jos psd-ul ca sa-i inlocuiti cu cine? da am vazut orban, turcan gorghiu ciolos etc. ca nici voi nu stiti ce vreti!!!
1
16
la bataie intre voi;convocati miting ca sa va certati cu cine?d-le cap de pula,te pretinzi om educat?intre voi si partidul nazist al lui adolf hitler asemanarile sunt ingrijorator de multe.lasati oamenii sarmani acasa ca au si alte griji in afara sa raspunda convocarilor lui muiedragnea&company,Klaus a avut dreptate ca sunteti un partid cu idioti la conducere,sper curand sa ajungeti sa va canibalizati intre voi ca porcii de la carniprod.
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614