REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Codrin Ştefănescu, lider PSD:

Codrin Ştefănescu, lider PSD:

Replica API 25 ianuarie 2018 | 00:00 304

“Sunt foarte mulţi oameni care au fost dezinformaţi în ianuarie-februarie anul trecut. Şi-au dat seama de lucrul ăsta. Sunt mulţi oameni care nu iubesc nici PSD, nici ALDE, dar nici cu PNL n-ar vota, dar care au ieşit de dragul de a striga, foarte corect. Problema e cu cei care sunt de meserie mitingişti. (...) Ăştia (cei de meserie mitingişti, n.r.) au foarte mare influenţă. Ăştia agresivi care te filmează cu forţa”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Codrine, du-te in ma-ta idiotule si ia-i si pe Dragnea si Tariceanu cu tine!
1
0
daca votezi tot psd,dupa tot ce vezi ca se intampla o sa citez un scriitor celebru-amice,esti idiot!sau esti mafiot care furi,escrochezi si ai de castigat din legile care protejeaza infractorii.
5
2
Mai Codrine tu esti tare Prost,nu latrai tu la televizor ca Dragnea e curat si facei spume la gura ca sal aperi,acuma o ei si tu la Gurita ca o meriti.
2
1
Vreau un partid format din oameni destepti si dedicati tarii,din oameni care sa nu admita in randul lor tot felul de spurcaciuni si analfabeti functionali.Vreau o alternativa sanatoasa a PSD-ului. Ei bine,nu exista asa ceva,inca nu s-a nascut. Consecinta,voi vota cel mai mic rau dintre cei rai,adica tot PSD.Atentie,nu pe cel mai bun,ci pe cel mai putin rau. De mai bun vorbim, sper ,peste doua- trei secole.
3
5
de acord cu David, cu cat ies imebcilii astia mai agresiv cu atat sun t mai hotarat sa votez PSD-ul
2
6
ce natie de oameni suntem de ajung idioti ca asta la putere?
13
4
Pentru bani de la partid ar fi in stare sa isi faca carare pe mijloc..cu drujba
11
2
Cap de sula cu urechi, asta este Codrin.
13
2
Adevarul este ca PSD nu ar fi cea mai buna solutie pentru Romania,dar deocamdata este singura viabila. Ce dracu' faci cu astia de se cred in opozitie,dar nu fac decat sa dea cu ciomaga-n PSD,fara sa vina si cu solutii demne de luat in seama,bune pentru tara? Ce faci cu un rahat de USR sau cu porcaria fals numita azi PNL ? Ce oameni sunt acolo,ce naiba sa faci cu adunaturile alea de insi agresivi si total antiromani? Pai marea migratie a inceput din vremea basanailor,nu a pesedistilor. Probabil ca dupa un mare cataclism se va alege ceva bun de tara asta,cu cei ce vor ramane.
5
15
Cretin stefanescu de la pesede ciuma rosie
21
4
I se mai spune Codrin Cap de Sula.Nici nu exista un nume mai potrivit.
19
2
Prost ca noaptea si urat ca dracu!!!
20
2
Eu am filmat-o pe ma-sa cu forta si a zis ca ea il fute pe Codrin in gura.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367