REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Codrin Ștefănescu, lider PSD:

Codrin Ștefănescu, lider PSD:

Replica API 28 februarie 2019 | 00:00 320

"Noi, în România, avem altă procedură, noi încercăm să apărăm drepturile și libertățile persoanelor călcate în picioare. Dacă ei au ajuns la concluzia că șeful călăilor din România care ani de zile a încălcat tot ce înseamnă drepturi și libertăți cetățenești și a condus o instituție care a falsificat probe, o instituție care a călcat în picioare destine, uneori s-a lăsat cu pierderi de vieți omenești în urma unor anchete abuzive, în România încă avem în inchisori oameni total nevinovați, oameni care și-au pierdut cariera, sănătatea, unii și-au pierdut familiile sau pur și simplu au decedat în închisori, și ajungi ca o astfel de persoană să fie promovată, este absolut revoltător"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand se da legea raspunderii magistratilor?
0
0
Cretin stefanescu si palada nebunu
5
0
Codrinele tu esti un Escroc Ordinar,Vadim avea dreptate,Nenorocitule si Micinosule imputit.
7
0
Chiar am dori sa stim cam cate cazuri de respectare a drepturilor omului au fost in Romania. Zau,acuma toata lumea stie ca abuzurile sunt traditionale la noi,degeaba se face luciu cu carpa moale ,ca de fapt romanilor le este frica si sa vorbeasca intre ei.
3
0
Bai cap de pwla, ce poate fi mai revoltator decat faptul ca ati furat si furati tara asta sub pretextul ca aparati drepturi si libertati, mariti pensii si salarii... bla bla bla.... tanti Grapini ce poate invata de la voi... sa fure. S-a vazut ieri in Comisia LIBE. Sunteti ce mai mari talhari ai acestei tari. Nu mai puteti spala creierele romanilor cu latrina 3 sau alte scursuri tv. se abserva cat sunteti de disperati. sfarsitul se apropie pt voi, ciuma rosie... jos bolsevicii
13
0
jegule- voi aveti un singur scop , sa scapati de puscarie,, impacati-va cu ideea ca dna Kovesi, in clitate de procuror european., va v-a judeca- incepe cu tel drum. Jigodiilor ordinare, la puscarie pe viata- veti sfarsi in chinurilr iadului
12
0
voi doar furati! atat!
12
0
@mari : exact ! De aceea e codruta la e.u. ca sa-i aduca inapoi la parnaie !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
13
0
Eu vad caCodrin se simte bine si nu i-a distrus nimeni viata si cariera --Cei afectati de Dna au furat si inca nu sint toti la puscarie ci se plimba prin Costa-Rica Madacascar Serbia Monaco etc.
12
1
E vorba de Romania lui Codrin,Romania lui Draknea,a partidului pesedisto-fascist si a talharilor care au pus mana pe o partie din Romania.Cine nu este cu ei este dusmanul lor.Ati vazut cum vorbeste el de Romania ca si cum maimutoiul asta ar fi stapan absolut aici ? Dar ne vom lua tara inapoi de de talharii astia.Ti-ai dracu de borfasi !
12
1
Este absolut revoltator ca o asemenea nevertebrata cu grave tulburari psihice sa vorbeasca despre drepturile si libertatile noastre. Oblio, esti penibil !!!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367