REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Codrin Ștefănescu, lider PSD:

Codrin Ștefănescu, lider PSD:

Replica API 18 martie 2019 | 00:00 253

"Tot ce înseamnă PSD, nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vadim la prins de guler si ia tras un sut in dos de a zburat Cap de p... direct la Psd . La descris asa cum este ; un escroc cu afaceri f dubioase. Nesimtit si plin de tupeu , la puat in dos pe Ponta , pe urma a sarit in barca lui Dragnea , deja e pregatit sa faca iarasi o rocada.
1
0
Uratenia asta nu e ala de zbiera pe la TV despre cum au fost abuzati si asupriti coledzii lui printre care si Porcu? Nicusor Constantinescu cel nevinovat ? Ingerasul? Voi sunteti cu partidul ala cu mazare si Fagadau? Pai voi nu trebuie sa fiti vanati cu catusele. Voi trebuie sa fiti vanati cu elicopterele si cu arme automate.
3
0
Dupa ce-ati matrasit-o pr Codruta cine va mai chinuie ?
3
0
proasta poola a avut ma-sa la coor
2
0
postacii de mai jos, stati in priza ca veti mai avea de lucru inca cel ptin 4 ani si mai treceti si voi la argumente daca aveti lasati injuraturile ca nu pacaliti pe nimeni!
1
7
tintica rabdare, nu mai aveti mult, toti veti ajunge dupa gratiiINALTA TRADARE SCRIE PE VOI- SI VOI STITI FFF BINE LUCRUL ACESTA
9
0
Cel mai mare dobitoc din politica romaneasca!
14
1
Care factor cauzator al poluarii atmosferei in tara noastra ti se pare mai puternic, ce scot oamenii pe cur sau ce scot unii oameni pe gura?
15
0
Veti culege ce ati semanat ani la rand.Ati semant ura, veti avea parte de ura.Ati semanat dezbinare ,veti fi dezbinati.Veti fi vanati unul cate unul.Ati indemnat populatia la revolta ,veti pieri din revolta.Ati furat,veti da seama in justitie.Va veti ascunde in gaura de sarpe pana veti fi starpiti ca partid.Sunteti cel mai toxic partid din toate timpurile.Sunteti brutali,abuzivi,salbatici,primitivi, vulgari,galagiosi,refuzati orice dialog cu populatia.Veti plati.
14
1
Daca aveau rezultate logice si competente, nu aveau valoare asa zisele vanatori. Dar incompetenta si coruptia au fost puncte vulnerabile. Treaba e ca noi cetatenii suferim de urma deciziilor gresite ale guvernarii PSD.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218