REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Codrin Ştefănescu, mesaj cu subînţeles pentru Ludovic Orban

Codrin Ştefănescu, mesaj cu subînţeles pentru Ludovic Orban

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:36 532

Camera Deputaților a dezbătut, marți, moțiunea simplă cu titlul „Bastoanele PSD peste obrazul democrației românești”, prin care 67 de deputați din opoziție solicită demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru intervenția Jandarmeriei la protestele din 10 august. La România TV, șeful PNL, Ludovic Orban, a anunțat că a delegat grupuri de parlamentari pentru a purta negocieri cu parlamentari din toate partidele de Opoziție, dar și cu cei din PSD și ALDE, pentru a obține voturi în favoarea moțiuni.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a avut o întrebare cu subînțeles pentru Orban. Ștefănescu a lăsat să se înțeleagă că în zilele următoare PNL va pierde câțiva parlamentari, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ajungem si mai rau cu asa guvern de incompetenti care le sta mintea doar ce legi sa faca si sa dea ca sa-l scape pe dracnea si pe toti hotii din jurul lui de LEGe si de puscarie! In rest o sa dea holera si ciuma peste noi ca nici ca le pasa de ceva!
2
0
mai cacat refulat , tu puti si te stim exact cine esti . Nevasta ta , titular la colonade , spala wc-uri ......dar nu asta e problema , cum vede un arab sare pe el in cabina , din banii aceia traiesti tu , trompeta klausista .Drogata de fiica-ta a furat din banii si drogurile trimise de soros pt rezistenti si acum s-a ascuns de frica . Ia muie doar in cortul in care s-a ascuns .
1
1
Dezgustatoare creatura
3
0
Obeliscul asta si alta panarama la fel de telectual ca si asta, ala zis mitraliera pe care sa pisat dragnea si tot CEX-ul atunci cand si-au ales liderii! Pacalicii astia doi nici macar pe lista scurta n-au incaput! Si lingaii, limbricii astia dai limbi in kur la psd si dracnea!
4
1
Multa muie sa-i dai curvei de ma-ta care a fatat asa un retardat ca tine!!! Dupa ce te saturi de sex cu ma-ta poti veni la noi sa-ti dam si noi muie pana iti sta in gat, secatura dracului!!!! Muie psd si muie sustinatorilor!!!!
3
2
Bai jigodiilor, "asta", cum ziceti voi, a fost la baricada in 89, voi, leprelor, nu faceti decat matreata! Sictir, jegosilor decerebrati!
3
1
bai vezi ca ai prezervativul tras peste ochi si nu mai vezi realitatea.
4
0
....tuturor basinilor de mai jos , atat lor cat si mamelor lor care au fatat datorita faptului ca era interzis avortul .
2
5
Nu este un lingau si un pupincurist mai mare ca asta in tot psd-ul!!!
8
4
Ce caracter infect are.
9
3
,,Cap cu forma obscena" cum spunea Dragos Patraru.
11
3
E retardat din nastere, zdreanta dreaq!!!
11
3
Erati frati de arme acum cativa ani! In cine sa mai ai incredee? Apropo, chelul asta mai este la psd? Ca auzisem ca il exmatriculase dracnea.
7
4
Asta seamana cu dr Evil din Austin powers
9
3
''capul tau sub clar de luna seamana cu-n cap de pula''si gandirea generata,asemenea.
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218