REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Codrin Ştefănescu: Nu se doreşte schimbarea Vioricăi Dăncilă de la vârful PSD şi rămâne candidatul la prezidenţiale

Codrin Ştefănescu: Nu se doreşte schimbarea Vioricăi Dăncilă de la vârful PSD şi rămâne candidatul la prezidenţiale

Replica API 12 octombrie 2019 | 04:57 556

Codrin Ştefănescu, foto antena3.ro

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu este de părere că Viorica Dăncilă nu va fi schimbată din fruntea partidului şi că ea rămâne în continuare candidatul formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale.

Întrebat la DIGI24 "cum e situația acum in PSD, nu se dorește îndepărtate Vioricăi Dăncilă", Ştefănescu a negat aceste aspecte.

"Cum să facem aşa ceva? În primul rând e candidatul nostru la prezidențiale. Toată lumea lumea a văzut că ne-am luptat cu forţe văzute şi nevăzute. România a înțeles că moţiunea a trecut cu o diferenţă foarte mică de voturi", a spus Ştefănescu.

Întrebat care sunt curentele de opinie în PSD după moţiune Ştefănescu a spus că inclusiv în aceste momente partidul atrage susţinători.

"Acum toată lumea se întreabă aşa: cine vine acuma să facă guvernul pentru că nu au anunţat nimic. Din posturile de miniştri se pare ca sunt prea mulţi. Toate ştirile astea legate de demiterea conducerii partidului şi schimbarea candidatului sunt nişte prostii. Mergem cu el până la capăt. Pentru că suntem victimele acestei conspirații câştigăm cu fiecare informație susținători în plus", a insistat Ştefănescu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau la brutarie!
0
0
Vine furtuna psd-eilor si va ia pe sus ca pe niste gunoaie ce sunteti! Asa v-ati si ridicat! Furtuna din 2016 care v-a adus la putere, a ridicat toiate gunoaiele pe sus, oameni asezati, chibzuiti si muncitori au ramas jos. O sa veti voi acum cand o sa ajungeti cu picioarele pe pamant, cazand de la asa inaltime ce suturi in kur o sa va luati!
5
0
cu siguranta va fi votata la penitenciar
5
0
Sa fiti consecventi
5
0
o luati in brate original!va meritati soarta.pe mana voastra va rupeti gatul!
11
1
Vorbele astea nu sunt sustinute de fapte coerente si corecte. Ruperea fata de realitatea tarii si promovarea incompetentilor a ajutat la debarcarea psd. Psd e pe cale de disparitie prin prostia unor membri destul de multi si corupti. Sa vezi de exemplu oprisan ce violent a devenit.... daca cu asa ceva defilati... va meritati soarta
9
2
trage apa !
12
2
Treaba voastra. Voi decideti, voi pierdeti.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218