REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Codrin Ștefănescu, răspuns pentru Corina Crețu: 'Dacă asta vrea...'

Codrin Ștefănescu, răspuns pentru Corina Crețu: 'Dacă asta vrea...'

Replica API 5 noiembrie 2018 | 00:45 418

Codrin Ștefănescu i-a răspuns comisarului Corina Crețu care l-a avertizat că va merge până la capăt și îl va da în judecată. El i-a transmis să nu uite că a ajuns comisar european pe listele PSD, potrivit DCnews.ro

"Îi transmit doamnei comisar european Corina Crețu că dacă vrea să transferăm chestia asta în instanță este foarte bine, e ok. I-am cerut doamnei comisar să nu uite două lucruri: că a ajuns acolo pe listele PSD și să fie tot timpul româncă. Sunt anumite proiecte care în calitatea sa de comisar european trebuie să le discute strict la Guvern. Dacă miniștrii de resort decid că este oportun pentru România, pentru conturile noastre, să facem un anumit proiect în parteneriat public-privat decât în sistemul pe care l-a negociat guvernul Cioloș cu cei de la Bruxelles, atunci evident ca secretar general adjunct al partidului cred în Guvernul meu. (...) E poziția partidului pentru că toată lumea, începând de la Darius Vâlcov, Sorina Pintea, Rovana Plumb, care este ministrul Fondurilor Europene, care a acuzat-o că nu transmite costul real al realizării spitalelor regionale. Nici un guvern care își iubește poporul nu va plăti de zece ori mai mult pentru un proiect pe care îl putem realiza altfel," a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Mesajul Corinei Crețu, șters ulterior

Corina Crețu a anunțat într-un mesaj pe facebook că va merge în instanță în urma acuzațiilor care i s-au adus. În cele din urmă, comisarul european a șters mesajul

“Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Foarte trist. Va mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut și am sperat că poate îmbunătăți viață oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina.

De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ștefănescu să îmi demonstreze, mie și opiniei publice, cum trădez interesele naționale ale României.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca a ajuns PSD, ditamai partidul sa fie condus de asa karikaturi ca acest pupincurist cu chip de falus in erectie, sau radulescu mitraliera, alt machiaveli si loaza asta, inseamna ca ne meritam soarta, pentru ca...chiar suntem prostii prostilor sa-i lasam pe HOTI in fruntea bucatelor tari. Praf si pulbere in urma lor!
8
0
numai ca e scarba si jigodie ca 90%dintre colegii lui de alianta niste fascisti niste mici dictatori care pentru binele personal ar vinde si proprii parinti.Huo,condomule
10
1
pe asta l-a dat afara Vadim din partid... a zis ca e nebun !!!
10
1
Asta lingea pe jos la otv si acum mare prost in psd
12
1
Parea mai inteligent. Parea... Pacat ca a ales o cale total gresita.
12
1
Pulicica cu urechi
13
1
Codrine,daca iei o Viagra ti se umfla capul!
17
1
Ce se mai baga in seama acest cap de pwla...
22
2
IAR AI CONFUNDAT PASARICA CORINEI CU ACADEEAUA?
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614