REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Codrin Ștefănescu RUPE TĂCEREA: Mesajele curg în PSD să rămână Dragnea! Oprișan nu poate cere nimic de capul lui, fără acceptul PSD Vrancea

Codrin Ștefănescu RUPE TĂCEREA: Mesajele curg în PSD să rămână Dragnea! Oprișan nu poate cere nimic de capul lui, fără acceptul PSD Vrancea

Replica API 26 mai 2019 | 00:00 197

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat duminică seară, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, în prima intervenție publică după alegeri, că în sediul din Băneasa nu s-a discutat despre schimbarea din funcție a lui Liviu Dragnea, a infirmat variantele post-Dragnea vehiculate în partid, a precizat că din județe curg mesaje de susținere a liderului PSD și i-a transmis vicepreședintelui PSD Marian Oprișan, care a cerut demisia lui Dragnea, că nu poate cere nimic fără un mandat de la organizația județeană PSD Vrancea, conform stiripesurse.ro.

„Nu s-a discutat nici măcar o secundă, în această seară, despre varianta schimbării conducerii partidului. PSD nu e ca PNL, PDL și partidul securist USR în care ordinele vin din exterior și toată lumea le execută.

PSD rămâne un partid de mase, foarte bine organizat, cu un număr imens de membri de care trebuie ținut cont și în aceste clipe, până se numără voturile, mesajele curg din toate zonele țării exact invers, adică să ne păstrăm liderul partidului, să rămânem uniți și să facem cât de curând o analiză vizavi de votul pe care l-am obținut la nivelul fiecărui județ și atunci vom găsi și explicațiile de ce, cum și ce s-a întâmplat în unele lucruri. O declar în calitate de secretar general al partidului care știe tot ce se întâmplă în PSD”,a declarat Codrin Ștefănescu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Artagea ai dat afara un om care a muncit pentru aeroport. Tu Boldea si Fotu . O sa fugiti pe unde apucati jegosilor
1
0
Milogule afara cu voi din tara.
2
2
Cap de pulaaaa, mai ai glas? Se apropie Judgement Day!
2
2
La toate articolele da unu mesaje de mult timp contra USR. E securist, caci altfel nu ar fi avut cum sa stie ca lumea vrea inlocuirea in totalitate a clasei politice putrede si corupte. El tot o tine contra USR. Cu cat te platesc, bolnavule? Nu vezi ca de fapt cu mesajele tale ai facut oamenii sa voteze cu USR? Asa lovea pe vremuri psdul in Basescu, iar lumea l-a votat in draci pe Basescu.
4
3
Bai Labarilor ascudeti va . muie psd muie cu cacat draqnea
7
4
Ce sa faca si bietul CAP DE PULA ?! Face si el ce poate, zice si el ce stie. Cum a fost el Erou la lovilutie, cum e el acum in stare de Nimic! Du-te dracului dupa Vadim, bai prostule!
9
3
E aceleasi postac de pe toate articolele
6
3
Asteptam usr si pnl la guvernare sa taie gratuitatea elevilor de liceu si facultate la transportul catre scoala.Asteptam eliminarea gratuitatilor pt pensionari. ASTEPTAM DE LA USR SI PNL TAIEREA PENSIILOR SI SALARIILOR.
16
12
poate ai uitat dar PSD a platit si cele 20 miliarde euro ale lui Basescu.Asa ca era mai bine sa nu mai faca nimic,sa ramanem cu pedelistii!
5
16
Molicianu calin e un sac cu rahat fara lula
7
3
Au marit pensii si salarii ziceti, dar cu ce pret? S au scumpit toate, si ne am si imprumutat.. cine credeti ca va plati datoria? Noi si copiii nostri.. vai de capu vostru, de asta vom continua sa fim saracii europei, in loc sa imprumutam ca sa cream locuri de munca, sa facem drumuri, spitale, luam bani cu imprumut sa platim lenesii .. siktir
19
5
Dragnea la brutarie
18
4
WC ul directorului de la aeroport a costat 250.000.000. Muia PSD.
17
2
saracii Europei s-au saturat de mariri de salarii , pensii, mers gratuit cu trenul pentru studenti ,fara impozite la IT fara taxa de mediu etc Vrem marire tva, euro la cer Kovesi la DNA LAZAR procuror general protocoale justitie SRI etc cu noua guvernare PNL USR PLUS.
16
10
Daca USR e partid de securisti, atunci PSD ce naiba e? Daca nu un partid de comunisti si penali
26
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218