REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Codrin Ștefănescu S-A SUCIT: 'Nu e vorba de nicio trădare, Niculae Bădălău a fost mereu om de partid'

Codrin Ștefănescu S-A SUCIT: 'Nu e vorba de nicio trădare, Niculae Bădălău a fost mereu om de partid'

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:52 396

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu a explicat cooptarea lui Niculae Bădălău în echipa care monitoriza activitatea miniștrilor din cabinetul Dăncilă. Deși la CEx-uld e vineri Bădălău s-a poziționat în tabăra celor care cereau demisia lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu spune că Bădălău e un om de bază în partid.

"Nu evaluăm noi miniștri. Noi urmărim aparițiile în mass media, lucrările pe care le fac. Domnul Bădălău face parte din acest grup de lucru. Este un om foarte respectat, după cum știți, la CEx am tras niște concluzii să încercă să lucrăm unii cu alții. Nu e vorba de niciun fel de trădare, că domnul Bădălău mereu a fost om de partid și a pus osul la treabă în partid", a declarat Codrin Ștefănescu la România TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Obeliscul asta de codrin stefanescu si alta panarama la fel de telectual ca si asta, catalin radulescu, ala zis mitraliera, pe care s-a pisat dragnea si tot CEX-ul atunci cand si-au ales liderii! Pacalicii astia doi nici macar pe lista scurta n-au incaput! Si lingaii, limbricii astia dai limbi in kur la psd si dracnea!
4
2
europene vad ca nu-ti ajunge cacatul ma-tii aia curva. Vrei si pisatul ei. Ia-le tu pe toate nehalitule ! Muie dragnea, muie pesede !!!
5
2
Om de partid in psd inseamna penal periculos,jigodie ordinara,mincinos,hot notoriu ...
6
2
pensionare, curva e ma - ta , e drept la cat e de borata nici ea nu e feminina ....dar noaptea cu ale sale buze mari....Ea a facut puscarie , jegosule , pisa-m-as pe botul tau de hamal slugarnic !
3
5
Bravo postarea: "pensionar", mult adevar! Va felicit!
6
2
Mai milogule cu cap de porc tot prost ai ramas.
8
0
Badalau a venit cu orchestra de manelisti si le au arata si pisica pe sub masa in timpul cantarilor.
6
2
curvele masculine sunt mult mai periculoase decat cele feminine- exemple de necontestat: puscariasul draknea, badalau, presul tudorel, si lista este interminabila. Veti putrezi in puscarie nenorocitilor ordinari, banii vi se vor pune pe cosciuguri sa va bucurati de ei
10
2
Sa te fereasca Domnul de curvele masculine!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614