REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

Replica API 19 iulie 2019 | 00:00 224

Codrin Ștefănescu vine cu acuzații incredibile. Acesta susține că grei din PSD precum Gabriela Firea, Șerban Nicolae sau Liviu Pleșoianu au fost amenințați cu moartea, scrie stiripesurse.ro

"Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre acestia poate candida din partea PSD, cu sanse reale in turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic si ticālos. Pe fatā, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vânati in adevaratul sens al cuvantului. Olguta plimbatā cu catuse la maini ptr o fapta inexistenta!

Firea amenințată că-i vor fi răpiți copiii! Pleșoianu și Serban amenințați în mod constant cu moartea! Oameni din partid hărțuiți, umiliți și batjocoriți în fiecare zi de o camarilă de serviciu formată din mercenari lipsiți de orice morală și de scrupule! Ani și ani de zile la rând. Când mulți alții tăceau înfricoșați și speriați chiar și de propriile umbre. Doar unul dintre aceștia poate primi voturile celor care încă mai cred în “dreptate până la capăt”, celor care încă mai cred în drepturi și libertăți, celor care doresc o țară normală fără abuzuri și teroare! Altfel nu vom reuși și ne vom face și de râs ca partid. Sper ca acești oameni să fie evaluați corect în sondajele secrete și în tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizează și în folosul cui!", scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur ca dna Dancila promite sa demisioneze, daca PSD nu intra in turul al II-lea. Dar sunt gata sa pun pariu ca va fi implorata sa renunte la retragere pentru ca dna Dancila este premier si fara ea partidul pierde guvernarea. Desi a pierdut alegerile,
3
0
Reprezinta in parlament doar interlopii.sa fim seriosi.eu stau si ma indreb ca activist psd sa te reprezinte unul ca asta ori trebuie sa suferi de vreo boala la cap ori tre sa fii atat de spalat pe creier sa nu iti dai seama de cat de abject este acest personaj.politica romaneasca odata cu promovarea unor insi ca stefanescu radulescu nicolicea nicolae iordache samd a suferit o palma grea si daca suntem unde suntem este doar din cauza lor.ne au facut de rahat in toata lumea prin mizeriile debitate si comportamentul grobian de interlop.fmm stefanescule cu toata clica voastra de kkti.
1
0
Vorbeste ala care a venit cu interlopii sa-l pazeasca pe dragnea ha ha ha
2
1
O gasca de infractori si interlopi !!! Cand vom scapa de nemernicii astia ?!?
4
1
Mananci c...at
4
2
Iar au venit tragatorii aia care au vrut sa mi-l omoare pe dragnea. E plin de tragatori in tara asta plina de hoti. Toti la hoteluri de 4 stele in bucuresti. Muie cu cacat pesedeilor olteni care asteapta sa fie impuscati si care baga sarme-n cur moldovencelor !!!
7
4
...medicamente...medicamente
5
2
Cine e nebun sa mai voteze un partid care foloseste amenintari cu moartea ?????????? Cine e nebun sa mai intre intr-un asemenea partid? Acest partid trebuie sa dispara, e antiromanesc.
6
2
lasa ca castiga Iohannis care se pisha pe Constitutie sau Barna care a spus ca CCR este in slujba penalilor Mama ce presedinte o sa avem, deja au inceput bocetele dupa javra de basanau !
3
6
serban nicolae castiga doar daca isi mananca contracandidatii
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369