REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Codrin Ştefănescu: Trebuie să organizam rapid un miting contra statului paralel

Codrin Ştefănescu: Trebuie să organizam rapid un miting contra statului paralel

Replica API 27 noiembrie 2017 | 12:07 493

"Ar trebui să organizam mult mai repede un miting la care să vina toţi cei care ne susţin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securităţi, contra abuzurilor. (...) Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte", a declarat duminică seara Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, la Antena 3, conform Hotnews.

Liderul PSD a făcut aceste declaraţii ca replică la mitingul uriaş de protest anti-PSD de duminică seara din Bucureşti şi marile oraşe ale ţării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SAva fut nevestele la toti fascistii lui iohannis hotul Bautorilor de pisat Misa v a sters neuronii mars la seful misa bivolaru sa vatinteasca in matz
0
0
e un bou, acest chelios, poate patesc ce-a patit ceausescu in decembrie 89
5
0
Nu mai handicapatule, ii iau gatu ma-tii centuristie si tie fiu de scoafa!
3
0
sa-i iei ma-tii gatul cand suge ....
2
2
LUATI O IN GURA
4
4
Sa aduni ciuma si sa ai parte de ea.
2
3
Trebuie sa va luam urgent gaturile tie si celorlalti jegosi ca tine din parlament!
6
2
cum impotriva propriilor libertati?, v-au spalat cumva creerele?
5
1
Da,statul paralel exista de la inceput,imediat dupa 1989. Da,manipularile inclusiv ale unor oameni cu ceva carte sunt puternice si periculoase,exact cum a fost cand Hitler a luat puterea ,pe vremuri. Statul paralel poate fi infrant de o justitie dreapta de tip occidental,de asta nu se vrea raspunderea magistratilor ci mai degraba alunecarea spre o dictatura a fortei ,cu riscul distrugerii a ce a mai ramas din Romania. Se mizeaza mult pe zapaceala oamenilor scosi in strada fara sa stie de fapt ca ies impotriva propriilor libertati si sprijinirea unor sinistri ca Macovei,Ciolos,Kovesi si altii.
3
3
sa te una toti manifestantii capra ???
4
2
pesedei! desprinsi de realitatea inconjuratoare, vaduviti de orice farama de logica, traiti doar in lumea voastra autista, o lume paralela, intr-un stat paralel care se opune bunului simt, democratiei si poporului. voi sunteti statul paralel si a venit timpul sa va treziti la realitate inclusiv prin abandonarea acestei politici nocive
9
4
Floricica dansatoarea s-a echipat si asteapta sms-ul liderului suprem...voi sunteti paraleli cu nevoile romanilor.
11
3
Scoate-o PE ma-ta in strada,scoate toate coardele betive din partid,care muncesc sub masa la Dragnea,scoate toate ciumele rosii mizerabil,Mai avortatule care esti ,scoate-,I in strada si cacatii de la wC-ul antena3 ,si sa vedem daca scapati usor de popor,esti un puroi sluga condamnatul Dragnea
13
5
Miting facut cu aia adusi cu autocarele si hraniti cu un sendvis. Ca in Bucuresti nu sunt in stare sa scoata mai mult de o mie, maximum doua mii de pesedisti.
8
5
Mai mancatorule de c... , mai derbededeule, tu chiar faci de rusine oamenii de buna credinta din partidul tau... Ei chiar nu vad ?! Esti un semi analfabet !
10
6
un slugoi plin de cacat la gura, un jeg ce reflecta clasa politica conducatoare.
10
8
sunt psdist dar omul asta impreuna Dragnea distruge partidul .Oamenii de buna credinta din partid ar trebui sa-i izoleze si sa-i indeparteze ca ne distrug partidul .PSDisti adevarati trezitiva
7
5
oamenii cinstiti nu tremura de frica justitiei,nu au nevoie de modificari.acest nimeni haleste kkat pe la tv.mars printre jighimelele psd inutilule.
17
6
Acesta persoana e un rebut al societatii
18
5
bai taticule, tu ai citit modificarile aduse la legile respective? sunt sigur ca nu ai habar si te ascunzi in spatele unor taste, amenintand ca ordinarul! pai scrie fratioare ce anume critici din propunerile de modificare, sa vada lumea ca stii sa citesti si dupa, vino aici si fa pe formatorul de opinie! ti'ai dreaku de semidocti!
6
19
Este in van,animalul asta nu a inteles nimic.Asta stie doar de ciomag.Oare cum mai putem fi atat de pasnici ,in manifestarile noastre,cand avem deaface cu asemenea animale fara pic de logica.
21
4
codrin stefanescu : Nu se va auzi pe marte,se va auzi pana la vadim.Latraturi cu spume! Asa cum era la prm
17
6
Discursul PSD reflecta desprinderea de realitate. La ora asta suntem condusi de autisti. Boala lui Ceausescu se transmite genetic la urmasi.
20
6
Tupeistul asta manca cacat dar oamenii normali la cap il ugnora pe derbedeu. PSD este un partid mare dar Dragnea face de ras oamenii onesti din partid. Puscariasul asta distruge tot numai sa scape de zeghe. Nicio sansa, are celula rezervata.
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218