REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Codruța Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE! Dan Barna atacă Guvernul Dăncilă: 'Nu e nicio supriză că un delegat respectă linia Dragnea'

Codruța Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE! Dan Barna atacă Guvernul Dăncilă: 'Nu e nicio supriză că un delegat respectă linia Dragnea'

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 263

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, că „nu este nicio supriză că un delegat al Guvernului Dragnea-Toader” a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi la șefia parchetului european și că, în fapt, executivul Dăncilă nu este preocupat de interesele românilor.

„Îmi imaginez că Ambasadorul României a exercitat mandatul pe care i l-a trimis guvernul, guvern, pe care îl cunoaștem cu toții, nu este un guvern care este preocupat de interesele românilor, este un guvern care ne scoate din Europa în fiecare zi, și este un guvern care ne face de râs prin reprezentanții săi la nivel european aproape la fiecare intervenție. Deci nu este nicio suprinză că un delegat al Guvernului respectă linia Dragnea - Toader, care scoate România în afara Europei”, a declarat Dan Barna, fiind întrebat cum vede faptul că ambasadorul României la UE a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi la șefia parchetului european, conform Mediafax.

Procurorul Jean-François Bohnert, din Franţa, s-a clasat pe primul loc în urma votului reprezentanţilor permanenţi ai statelor în Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-şef european.

În urma votului reprezentanţilor statelor membre UE, Jean-François Bohnert, din Franţa, a obţinut 50 de puncte, fiind urmat de Laura Codruţa Kovesi, din România, şi de germanul Andres Ritter cu un scor egal, de 29 de puncte.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai mamaaaa... trebuie sa fug . aici am nimerit la azilul de nebuni.
0
0
Asa este, un exemplu ca cine ne conduce acum trebuie sa dispara de la conducerea tarii, de ce le-a iertat pe bica si udrea si exact cu ce bani se intretin de atata timp intr-o tara ca si Costa Rica? Cum sa fie bani la buget daca nu se confisca averile hotilor Romaniei?
1
0
Nimeni nu a murit de foame in tara asta. Niciodata! De lene, da. Si sa nu ne ascundem dupa deget. A fura de foame tot furt este. Oricum, esti primul care vorbeste de subminarea economiei nationale. Si asta au facut-o toti guvernantii nostri din 89 incoace. Toti, de toate culorile. Indiferent ca acum se dau sfinti si sfinte. Cu ce bani se intretin Bica si Udrea in Costa Rica? Nici nu e nevoie sa dovedesti ca sunt hoate.
1
0
Este o femeie foarte desteapta, serioasa si bine pregatita profesional, care sperie hotii mincinosii si penalii. Merita sustinuta! Dar cine sa o sustina?! Toti fug de ea, ca DRACU de tamaie... si ei stiu si DE CE .
6
4
Pentru Barna, o urare suedeza! Ba tembelule, dar cand voi ati votat, umar la umar cu alti cretini, din PNL, rezolutia impotriva Romaniei, ati respectat linia Iohannis? Tu pui semnul egalitatii intre putoarea aia de Kovesi, care a mers acolo in nume propriu, nu ca reprezentanrt al tarii, si Romania?! Sictir, carpa-n cur!
4
6
Bai prostule una e sa furi de foame si alta sa subminezi economia nationala adica dupa mintea ta aia proasta ori eu care tiam furat o gaina de foame ori tariceanu care a luat optsutedemii de dolari spaga tot aia e.
4
5
Merita sustinere --acum adio de prins hotii si liber la furat
6
9
da pana la urma cine nu e penal in tara asta? nu mai avem scapare daca nu se mai naste un Vlad Tepes suntem pierduti cu totii!
9
0
mu13 la brutarie cu tine si mu13 pt usr si barna care gay
9
7
Sa ne mai lase monstrul ala de Kovesi,sa nu ne faca de tot cacatul in UE.
9
10
O penala nu poate conduce un Tribunal European,,penala tot penala este.
10
13
este pe locul 2 la egalitate cu locul 3 noaptea mintii !Acum nu mai functioneaz aia cu penalii ci prezumtia de nevinovatie .Dubla masura aia sunt penali ,ai nostri au prezumtia de nevinovatie in 19 dosare penale .Bhase nu a gresit cand v-a facut puiuti de comunisti!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614