REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Codruța Kovesi, Marius Iacob și Gheorghe Popovici, cercetați disciplinar de Inspecția Judiciară

Codruța Kovesi, Marius Iacob și Gheorghe Popovici, cercetați disciplinar de Inspecția Judiciară

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:15 434

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef adjunct, Marius Iacob, și procurorul Gheorghe Popovici sunt cercetați disciplinar de Inspecția Judiciară, în urma sesizării înaintate de foștii anchetatori ai DNA Mihaiela Moraru Iorga și Doru Țuluș, notează Agerpres.

"Apreciind că există indiciile săvârșirii unor abateri disciplinare, inspectorii judiciari au dispus începerea cercetării disciplinare față de procurorii Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, Marius Iacob, procuror șef adjunct al DNA, și Gheorghe Popovici, procuror șef secție la DNA", arată IJ într-un răspuns transmis AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De obicei, nu raspund idiotilor. Dar, in cazul tau, dac o exceptie: o sesizare care facea referire la exact acelasi tip de fapta pentru care dragalasa ta Kodrutza s-a pus cu tunul pe Dragnea si alea doua. Adica atribuirea domeniului public al statului, spre exploatare, unei societati comerciale care nu avea acest drept. Edificat?
0
1
Cum, Kovesi luata la intrebari?! Adica o sfanta a dreptatii,o lumina a lumii,o faptura divina sa fie contestata? Vai,ce urat...
3
2
D-na Kovesi este o femeie puternica, desteapta si foarte corecta ! Felicitari doamna, tineti-o tot asa, avem nevoie de d-voastra...chiar i-ati speriat pe multi hoti si mincinosi. Bravo !!
4
3
Cine stie ce prostie de sesizare oi fi facut. Crezi ca tipii astia sunt supraoameni cu resurse nelimitate si au timp de toate penibilitatile?
2
3
Coane, tu ai jumatate de dreptate. Nici mie nu imi pasa de ei, considerand ca eu sunt corect. Problema mea cu DNA a aparut cand am considerat ca altcineva nu este corect si am sesizat institutia. Care institutie s-a facut ca ploua. Atunci am spus ca nu este suficient s fiu eu corect. Trebuie sa mai fie si ei corecti! Gandeste, nu doare!
12
0
Asta e mana lui psd au gasca mare si ea daca ia anchetat ei acum riposteaza adica psd . Gata psd nu mai exista la urmatoarele alegeri
7
10
Marius iacob o mai cauta pe elodia? E cazul lui nerezolvat in mod profesionist cu priceperea de care da dovada.
5
4
Familiei mele, prietenilor mei nu ne este frica de procurori, de DNA! De ce? Pentru ca respectam legile tarii. Si nu avem creierele spalate si nici mainile manjite! Si traim decent, fara averi de nejustificat! Si puteti comenta pana obositi! Nu ne pasa de lichele precum voi!
10
13
Din pacate in Romania, inca mai sunt dobitoci cu creierul spalat care o sustin pe basketbalista insa, daca ei sau unul din familia lor ar fi incaput pe mana procurorilor incompetenti si aroganti, precum si a judecatorilor fara creier, atunci ar urla ca din gura de sarpe ca trebuie sa se reglementeze cat mai repede raspunderea magistratilor! Asta este, suntem o tara cu multi cretini in ea, care traiesc cu nostalgia vremurilor comuniste.
19
5
Esti un balon de sapun cu care ma spal eu la cur...Nu va bucurati degeaba...Vine prostanul de Hannes si o salveaza sa i dea si lui putina turca si sa ii spele creierii.
15
6
chiar crede cineva asa aberatii, acesti penali si mincinosi ai ciumei rosii, speriati de puscarie, improsca cu noroi in oricine li se opune cu argumente. Au reusit sa atraga de partea lor o intreaga haita care sa ii apere. Se pare, conform si comisiei de la Venetia care a spus clar nu exista PRAG FINANCIAR, exact ce-si propusesera penalii sa introduca pentru a scapa de puscarie si a ramane cu furtul. Totul va iesi la lumina iar voi veti ajunge unde va este locul, aveti putina rabdare
12
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218