REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cofetăria EMMAS CAKES, ACUZATĂ că a DISTRUS o NUNTĂ

Cofetăria EMMAS CAKES, ACUZATĂ că a DISTRUS o NUNTĂ

Replica API 21 septembrie 2021 | 14:16 28265

După scandalul recent în care o femeie îl acuza pe Geambazu de la GNF Bakery că i-a distrus nunta, o altă tânără mireasă spune că a avut parte de un moment îngrozitor, de această dată, cofetăria acuzată fiind Emmas Cakes. Ca și în cazul amintit anterior, și de această dată, situația care a umbrit întregul eveniment a fost legată de momentul mult așteptat de meseni, momentul tortului. Reprezentanții Emmas Cakes nu au dorit să comenteze aceste acuzații, precizând că această situație va fi lămurită între ei și client.

Nunta reprezintă un moment unic în viața viitorilor miri, iar tortul și candy barul reprezintă cele mai de bază elemente de pe lista de pregătiri. Dar ce te faci când acest moment îți este stricat și presărat doar cu dezamăgire? Cu un astfel de caz s-a confruntat și o proaspătă mireasă din județul Constanța, care a ținut să povestească situația care i-a umbrit evenimentul.

Nu recomand Emmas Cakes

Principala problemă a femeii a fost reprezentată de neseriozitatea și comunicarea deficitară cu această cofetărie. Conform spuselor femeii, s-a stabilit prețul de 95 lei/kg, s-a plătit avansul, doar că, după eveniment, aceasta a fost înștiințată că trebuie să achite 105 lei/kg, fără să fie anunțată în prealabil de această modificare. Motivul pentru care a survenit această modificare fiind legat de faptul că s-a scumpit materia primă. O altă problemă majoră cu care s-a confruntat femeia a fost legată de tort, acesta ajungând strâmb. Iată ce spune femeia: ,,Nu recomand Emmas Cakes Constanța în ceea ce privește comunicarea cu clientul și seriozitatea! Am stabilit prețul de 95 lei/kg, am plătit avansul, iar acum trebuie să plătim 105 lei/kg. Avansul a fost achitat acum 2 luni de zile, cică între timp s-a scumpit materia primă. Lucru de care nu am fost niciodată anunțați sau avertizați. Foarte urât și neprofesionist.

(click pe fotografie)

În plus, când a fost adus tortul, primele 3 etaje s-au deplasat de pe al 4-lea. Nu am vrut la eveniment să mă enervez având în vedere că lumea nu și-a dat seama. Aveți grijă!”, este mesajul transmis de femeie.

Reacția reprezentanților Emmas Cakes Constanța

Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții Emmas Cakes nu au dorit să comenteze aceste acuzații, precizând ,,Situația trebuie să se lămurească cu clientul, ne vom ocupa de acest lucru”, au spus aceștia.

Citește și: GEAMBAZU de la GNF BAKERY, ACUZAT că a STRICAT o NUNTĂ!

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt profesionisti si au produse de exceptie, toate torturile de la evenimentele familiei la ei le fac de ani de zile .....si sunt o persoana extrem de pretentioasa! Astea clar sunt rautati, sunt unii clienti care chiar nu-si merita vanzatorul/furnizorul.
1
1
Nu e normal ce se intampla . La fel am patit . Merg cu 3 zile inainte mi se zice un pret si cand sa achit bate altul.plus ca la raft era pretul zis nu cel aparut pe bon. Imi pare rau ca nu am reclamat
1
1
Asta s-a basicat pentru 10 lei in plus pe kg
6
0
Pt ca a marit pretul pe kg cu 10 lei? Ziar de kkt
7
3
Alupigus alupigus cofetaria
3
4
Pana la urma care a fost problema , tortul sau pretul? Cand a aflat cat costa a inceput sa caute defecte?
6
8
Tortul arata impecabil
8
7
Mireasa coorwa ,tort stramb!
8
8
Pe dracu , pana la pensie se mai marita si insoara de vreo 3 ori ,pana atunci invata si aia sa faca tortul , si-ti face si discount...client fidel ! Vb. la modul general , ironic , dar articolul este caterinca !
11
5
De ce nu ii zici prajiturile chiratei ? Neam de hoti si nespalati.
18
3
Asa se intampla si la localurile pentru nunti cu o zi inainte se scumpeste meniul, asa au inteles oierii ciupanezi sa faca bani
23
3
ce articol....vai de noi
15
12
turnul din posa.Fa,era bun tortul,sau nu?asta conteaza,degeaba arata frumos daca era facut cu margarina si frisca din spray!
38
9
Cum draq supravietuiti voi pe piata cand publicati astfel de stiri de kkt
71
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614