REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

COINZIX aduce un nou crypto ATM în Constanța

COINZIX aduce un nou crypto ATM în Constanța

Replica API 22 octombrie 2021 | 14:21 2458

Pasionații de criptomonede au de luna aceasta un nou crypto ATM în TOM Shopping Mall, unde pot achiziționă sau vinde cryptomonede precum Bitcoin sau Ethereum, plătind în cash, RON, direct la automat.

Noul ATM din Constanta, aparține companiei COINZIX, o companie cu capital 100% românesc ce își propune să revoluționeze piața cripto din România prin a fi mai mult decât un cripto exchange. Misiunea companiei este de a face criptomonedele accesibile în viața de zi cu zi, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, facilitându-le mai mult ca oricând prin comisioane mici de 4%, la tranzacțiile de cumpărare sau vânzare de 6%.

Coinzix este un schimb de criptomonede de ultimă generație, care oferă traderilor acces la peste 30 de monede prin intermediul platformei sale. Utilizatorii pot tranzacționa în siguranță în orice moment, 24 din 24 de re, folosind instrumente gratuite de analiză și cercetare a pieței.

COINZIX, deși o companie nouă, își dorește a fi un ecosistem complet pentru utilizatorii lor, astfel că pregătesc lansarea aplicației mobile, android și iOS, a platformei oferind astfel traderilor posibilitatea de a tranzacționa în orice moment al zilei.

Fondatorii COINZIX, spun că până la finalul anului 2021 vor avea amplasate bancomate crypto în peste 10 orașe din România, având însă planuri de extindere și internațional. ATM-urile puse la dispoziție de COINZIX au un nivel ridicat de siguranță și au o interfață intuitivă, făcându-le ușor de utilizat.

Cum poți vinde BTC sau ETH la ATM?

Comisionul perceput la vânzare este 6%, iar suma minimă de tranzacționat este 100 RON.

● Activați ecranul ATM-ului prin atingerea display-ului.

● Selectați “Vinde Bitcoin” sau “Vinde Ethereum”.

● Selectați suma pe care doriți să o vindeți. Pentru sumele mai mari de 5000 RON, veți avea nevoie de un act de identitate.

● Introduceți numărul de telefon și selectați “VINDE”.

● Bancomatul va elibera un cod QR, ce vă conține toate instrucțiunile necesare pentru a face plata în următoarele 60 minute.

● Veți primi o notificare prin SMS cu confirmarea tranzacției, după care selectați “Tichet de remitere”.

● Scanați codul QR, iar ATM-ul va face plata.

Cum poți cumpăra BTC și ETH la ATM?

Pentru a putea achiziționa cryptomonede, utilizatorii au nevoie de un portofel digital. Comisionul perceput la cumpărare este 4%.

● Activați ecranul ATM-ului prin atingerea display-ului.

● Selectați “Cumpără Bitcoin” sau “Cumpără Ethereum”.

● Selectați suma pe care doriți să o cumpărați. Pentru sumele mai mari de 5000 RON veți avea nevoie de un act de identitate.

● Scanați codul QR al portofelului crypto, cu adresa unde doriți să primiți monedele.

● Introduceți bancnotele în bancomat, apăsați “Cumpără” și veți primi monedele în portofelul dumneavoastră.

● Selectați “Print receipt”, pentru eliberarea bonului de către ATM.

Despre Coinzix®

Coinzix® este o platforma de crypto exchange, cu sediul în România. Misiunea companiei este de a oferi cele mai sigure, convenabile și rapide tranzacții cu criptomonede. Coinzix va pune la dispoziția crypto traderilor din România, ATM în peste 10 orașe, pentru a putea schimba Bitcoin și Ethereum în RON. Îi puteți găsi și pe Facebook, Twitter si Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102