REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Colaborare muzicală între Serkan şi Alexa - VIDEO!

Colaborare muzicală între Serkan şi Alexa - VIDEO!

Replica API 4 iunie 2016 | 01:12 338

Artistul de origine turcă, Serkan, a lansat prima piesă în România, alături de Alexa Niculae, IMDAT, Ajutor, în limba turcă, este titlul piesei compuse de către Al Mike, iar textul este scris de către Alexa şi Serkan, melodie care îţi induce o stare de bunădispozitie si te invita intr-o poveste cu influente orientale, caldura unei povesti pline de pasiune si energie.

“Pentru mine, aceasta piesa inseamna un nou inceput, la un nivel foarte mare si ii multumesc lui Mihai Alexandru (Al Mike) ca a avut incredere in mine. Este o onoare sa lucrez cu el. Totodata vreau sa-i multumesc si Alexei, pentru ca a acceptat cu drag sa cante alaturi de mine. Nu in ultimul rand, ii multumesc casei de discuri Cat Music. Sper ca in curand aceasta piesa sa fie ascultata la toate radiourile din Romania si Turcia”, declara Serkan.

“Desi era intr-o forma incipienta, mi-a placut “Imdat” de la prima ascultare. Ce mi-a atras atentia in mod placut a fost vocea lui Serkan si mi-am dat seama ca piesa are un potential mare. Mihai Alexandru m-a invitat sa fac echipa cu Serkan pentru ‘Imdat’ si sa ii fac versurile in engleza, caci la partea in limba turca, clar, Serkan s-a descurcat mai bine decat mine. Speram ca piesa ” Imdat” sa ajunga la urechile si in inimile tuturor”, declara Alexa Niculae.

Originar din Istanbul, Serkan locuieste de peste 16 ani in Romania. Inainte de a se muta aici, Serkan si-a inceput cariera artistica in Turcia, insa in Romania “Imdat” este prima piesa pe care o lanseaza. Tot in Romania, Serkan si-a deschis un ziar in limba turca, care se numeste Hayat.

Alexa Niculae are un background muzical notabil, numeroase concursuri muzicale, piese compuse si interpretate, proiecte in televiziune.

“In ultima vreme, pe langa partea de televiziune, ma ocup mai mult de partea de compozitie, am stat mai mult in studio unde am scris mult. Am lucrat cu niste producatori talentati si cunoscuti (momentan secret) si sper ca ce am facut sa iasa la lumina cat de curand. Asa ca fiti cu ochii in patru!”, adauga artista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102