REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cole Sprouse, arestat la un protest antirasism, după moartea lui George Floyd. Ce a declarat actorul

Cole Sprouse, arestat la un protest antirasism, după moartea lui George Floyd. Ce a declarat actorul

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1129

Actorul Cole Sprouse, 27 de ani, devenit celebru după rolul interpretat în serialul Riverdale, a fost arestat la finalul săptămânii trecute în Santa Monica, la un protest organizat după moartea lui George Floyd, notează BBC, citat de libertatea.ro.

Cole Sprouse

Actorul de 27 de ani a povestit pe pagina sa de Instagram cum s-a produs incidentul în urma căruia a ajuns ”legat” la poliție. „Am fost arestat când stăteam în semn de solidaritate, la fel ca mulți alții în Santa Monica. Ni s-a spus să plecăm și am fost informați că, dacă nu ne vom retrage, vom fi arestați. Când am încercat să plecăm, am fost înconjurați de polițiști care au început să ne lege”, a anunțat Cole Sprouse pe Instagram.

Actorul a adăugat: ”Înainte ca mass-media să transforme asta în ceva senzațional despre mine, să vorbim despre circumstanțe: viața oamenilor de culoare contează. Pacea, revoltele, jafurile sunt o formă de protest absolut legitimă”.

Cole Sprouse, care purta o bandană neagră în jurul nasului și gurii, a fost printre primii protestatari din grup pe care poliția i-a încătușat. Actorul a mai declarat că nu va mai vorbi despre arestarea sa, ca să nu atragă atenția de la scopul protestului, combaterea rasismului.

Cole Sprouse s-a alăturat miilor de americani care de șase zile protestează pentru a reclama moartea lui George Floyd, care a fost pus la pâmânt de un polițist, după care omul legii a îngenuncheat pe gâtul lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Planificat baietii din toamna anului trecut,
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367