REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Colecţia de lenjerie a cântăreţei Rihanna, vedeta Săptămânii Modei de la New York

Colecţia de lenjerie a cântăreţei Rihanna, vedeta Săptămânii Modei de la New York

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 306

Cântăreaţa şi creatoarea de modă Rihanna a profitat marţi de vizibilitatea Săptămânii Modei de la New York pentru a face din prezentarea colecţiei sale un eveniment mondial, acaparând întreaga atenţie a lumii modei newyorkeze, relatează AFP.

Artista din Barbados şi-a demonstrat deja anul acesta apetitul faţă de creaţiile vestimentare, dar şi simţul afacerii prin lansarea firmei sale Fenty, sub egida grupului LVMH.

Rihanna nu a renunţat însă, nici pe departe, la marca sa independentă de lenjerie Savage, a cărei primă prezentare a avut loc anul trecut în marginea desfăşurării Săptămânii Modei de la New York 2018.

Căutând vizibilitate şi profitând de anularea showului de anul viitor al casei Victoria's Secret, 'RiRi' a organizat un spectacol grandios, filmat pentru platforma Amazon şi care va fi difuzat în exclusivitate la 20 septembrie.

Dând dovadă de abilitate, Rihanna a profitat şi de criticile adresate firmei Victoria's Secret, acuzată de obsesia sa faţă de manechinele prea slabe şi vizând un public redus.

Afişând rotunjimi îndrăzneţe şi ondulaţii frenetice, firma Savage a adus un aer proaspăt sectorului şi a pozat într-un punct de reper legitim al lenjeriei actuale.

Cu accente de revistă burlescă şi concert monumental, Rihanna a adus pe podium trupa de rap Migos şi pe cântăreaţa Halsey, printre alţi artişti, alături de top-modelele Gigi Hadid, Cara Delevingne şi Bella Hadid.

Dominat mediatic, restul podiumului Săptămânii Modei de la New York a încetat marţi să mai existe, umbrit de aşa numita 'Bad Gal Riri', sau RiRi, cum se prezintă pe Instagram. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102