REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

COLECTIV: pedepse cu închisoare pentru cei vinovați de producerea tragediei. Piedone-8 ani și 6 luni cu executare

COLECTIV: pedepse cu închisoare pentru cei vinovați de producerea tragediei. Piedone-8 ani și 6 luni cu executare

Replica API 17 decembrie 2019 | 01:25 474

Tribunalul Bucureşti s-a pronunțat luni, 16 decembrie, în dosarul Colectiv, în care sunt judecaţi 13 inculpați, printre care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului. Astfel, Piedone a fost condamnat la 8 ani și 6 luni și cinci ani interzicerea unor drepturi civile, 9 ani și 2 luni au primit doi pompieri ISU, un bărbat și o femeie, pentru că aveau clubul în evidență și nu au cerut patronilor să-și facă datoria, să obține avizele necesare. De asemenea, patronii de la Colectiv au primit 11 ani și 8 luni.

Procesul a fost blocat din cauza unor chestiuni de procedură, timp de doi ani, iar judecătorul desemnat iniţial să se ocupe de acest caz a ieşit la pensie.

Zeci de milioane de euro vor fi acordate victimelor. Piedone va trebuie să plătească alături de ceilalți vinovați.

Decizia nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cei din primaria Constanta care au emis autorizatii de functionare pentru panarama Beirut , semnate de omul cu fatza de tractorist atatia ani , de ce nu au fost deranjati deloc ca in cazul Colectiv...?!? poate dna macar sa faca lumina in ceea ce face cioclul orasului mazagadau si cu analfabetul hot babu cu banii contribuabililor !
3
0
Inchideti aceste magazii pe post de cluburi unde se inghesuie lumea interlopa
4
0
Cei pedepsiti azi intr-adevar au incalcat normele si legile si acum platesc. Dar care a fost fenomenul care a generat in cateva minute o asa tragedie? Incendii sunt multe dar ca ala ...nu prea. Cine a vazut si s-a luptat cu ceva incendii stie. In cateva minute sa ajungi sa respiri gaze incinse ...e ciudat. Adevaratii vinovati vor fi aflati?? Trebuie clarificat cu simulari nu doar cu teorie. Chiar asa arde poliuretanu? S-au vazut zeci de simulari si e altfel. Ce gaze foarte inflamabile au fost acolo?? O tragedie care are si alte cauze si inca vinovati. Nu e gata doar cu astia condamnati azi.
3
2
peste tot se pot intampla tragedii ar trebui sa nu mai intram nicaieri si in moluri daca e aglomerat si se intampla ceva din cauza haosului si panicii te calci in picioare, in biserici etc si tinerii cand se duc in astfel de locuri sa se gandeasca si ei , sa isi puna intrebarea daca se intampla ceva ce facem dar ei se gandesc doar la distractie si in discoteci si peste tot dar trebuie sa gasim tapi ispasitori
3
0
La Colectiv au fost folosite gaze militare de lupta. Oare Iohannis nu stie nimic ? Cine si-a vrut guvernul meu si trebuia sa il dea jos pe Ponta. Toti au fost victime colaterale iar adevaratii autori sunt altii.
8
8
Sentinta nu este definitiva,asa-i la moda cu sentintele in tara de cacat.La recurs scapa.Recursul va fi peste un an dupa care se va face alt recurs.Da ce credeati voi?
6
1
Nu luati de bune hotararile in prima instanta, sunt pentru anestezierea vigilentei pana la definitiva instantelor superioare cale lunga si rastunari de 180 grade!
7
0
Ehe... acum vedeti ca si aici in cazul carciumii Beirut trebuia condamnat primarul cioclu si curvistinele din primaria Cta care au dat avize de functionare...?!? Fraiere au fost familiile fetelor moarte ca nu s-au indreptat in instanta si asupra idiotului cu freza de ginere mort si a jigodiilor de curve din primarie care dau avize pe bani !
10
1
vreau sa vad condamnari de 12-13 ani la Arabetele Arafatu, nu la catei.
7
15
mansardarile care se fac la blocuri de 4 etaje, materiale inflamabile, fiecare mansarda e un mic colectiv, da ne facem ca nu vedem, si cand loveste necazul tipam si cerem despagubiri miliarde de euro.
17
0
Putzin ..foarte putzin
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218