REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Replica API 17 octombrie 2021 | 00:00 1266

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi.

Daniel Coriu

"Suntem într-o situaţie dramatică, un moment foarte-foarte greu pentru existenţa noastră. Cum am ajuns aici? Prin nevaccinare. Prin lipsa de încredere în mesajul nostru, al medicilor. Deja ţara noastră este un exemplu negativ la nivel internaţional prin comparaţie cu ţările unde rata de vaccinare este peste 80%. Avem spitalele pline, nu mai putem face faţă cazurilor noi.

Avem un număr foarte mare de decese evitabile. Resursa umană, corpul medical, este sub o presiune uriaşă. Suntem obosiţi, suntem copleşiţi. Tratăm pacienţi în corturi, în containere. Ce avem de făcut? În primul rând să oprim transmiterea infecţiei. Probabil, închiderea completă a activităţilor, pe modelul lockdown-ului care a fost anul trecut şi cu respectarea strictă a normelor sanitare. Şi bineînţeles, vaccinare, vaccinare, vaccinare", a declarat prof. dr. Daniel Coriu în cadrul emisiunii News Magazine la Antena 3.

Dr. Daniel Coriu a propus, ca una dintre singurele soluţii care ar putea opri transmiterea infecţiei cu coronavirus, un lockdown similar cu cel introdus anul trecut în România, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vreau eu sa stiu e cine spune totusi adevarul? Vreau sa stiu si eu cine sunt specialistii aia de care tot vorbiti dar nu ii numiti. Poate numi macar unul dintre voi un specialist? Vad ca in cnsu nu e niciun specialist dar totusi vad in acelasi timp ca fac fix invers ce spun multi doctori specialisti. Hai sictir
2
1
in ce baza se stabilesc adevrurile spuse, sau adevarul nu e cel real e doar cel spus de voi, comunistii erau mici copii pe langa astia!!!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369