REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Coliziune violentă, în intersecţie: 2 TINERI AU MURIT! Cine este vinovat?

Coliziune violentă, în intersecţie: 2 TINERI AU MURIT! Cine este vinovat?

Replica API 25 ianuarie 2018 | 09:54 405

Dosar în lucru din noiembrie, 13

Dosar în lucru din noiembrie, 13

Continuă cercetările în cazul teribilului accident rutier mortal de pe strada Mircea cel Bătrân, din noiembrie anul trecut, care s-a soldat cu decesul a două persoane. Potrivit informațiilor noastre, urmează a se efectua expertiza tehnică auto pentru lămurirea mai multor factori, cum ar fi și viteza.

Amintim că, la data de 13 noiembrie 2017, ora 00.20, Nicolae Rusu, în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism marca Ford pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea cel Bătrân nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Audi Q5, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, condus de către Mariam Sarah.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în imobilul ISU Dobrogea, iar al doilea autoturism într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate. A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și al unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, Ştefania Hurmuz, dar și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța (Mariam Sarah Ş.).

În cauză a fost întocmit dosar penal. La scurt timp au apărut imagini cu impactul mortal, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar cei mai mulți dintre șoferii constănțeni au precizat că vina este și a șoferiței din Audi întrucât ar fi circulat cu viteză. La acel moment, oamenii legii precizau că, în astfel de cazuri, există varianta de culpă comună, în sensul încălcării unei norme. Culpa în faza de urmărire penală se stabileşte prin expertiză tehnică Apoi, întinderea culpei în procente se stabilește în instanță.

Ori de câte ori viteza peste limită precede un accident, automat se va lua în calcul și contibuția acesteia, dacă nu la producerea accidentului, atunci la agravarea consecințelor lui. Însă, acum oamenii deja se întrebau și lansau ca subiect de dezbatere pe rețelele de socializare situația anchetei. Prin urmare, potrivit informațiilor noastre, cercetările sunt încă în desfășurare, urmând a se efectua expertiza tehnică auto.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e lumea rea si invidioasa , comentariile rautacioase vin din partea unor tarfe nespalate si ieftine care presupun ca o urasc pe domnisoara din audi . cand o sa aiba una dintre ele caracterul ei de doamna atunci sa se trezeasca sa vorbeasca urat de arabitoaica . o cunosc personal pe fata si numai niste persoane frustrate pot sa incerce sa o atace printr un accident in care 2 oameni au murit
0
0
Uitati-va si voi cum au intrat aia cu Fordul in intersectie. Nici macar nu au schitat sa franeze..din cauza lor si a multora se intampla belele. Multi dintre noi ne lovim zi de zi de asemenea specimene. Ghinionul lor ca au murit. La fel de bine putea , in loc de Q5 putea fi un matiz care venea cu 50-60 la ora pe banda a doua si nu apuca sa franeze. Oare cel de la volan ar fi avut mai multe sanse? Plus ca sa fi fost un simplu accident, fara victime..merita sa ii rupi capul aleia cu Fordul ca a intrat ca vita in intersectie si din cauza ei ramai si tu fara masina? Mai reflectati!
1
0
Cauza accidentului este neoprirea la semnul STOP. Indiferent de viteza, sau de sofer!
4
3
Toate scursurile de arabitoi se simt aici rasa superioara..zici ca suntem in Zimbabwe..daca le permitem
13
1
ce nume are la profil arabitoaica?
8
3
Arabitoaica o doare la basca de aia morti. In fiecare zi pune pe instagram cum conduce cu 1 mana si muzica blana. Saraca nu mai poate ca a omorat niste romani. La ea acolo in siria de unde vine, oamenii sunt accesorii. Miriam btw o cheama.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102