REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Comănescu de la GSP: Am trecut printr-o perioadă de reduceri permanente, dar vom trece şi la angajări noi

Comănescu de la GSP: Am trecut printr-o perioadă de reduceri permanente, dar vom trece şi la angajări noi

Replica API 24 august 2016 | 00:00 455

Interviu pentru Ziarul Financiar

Interviu pentru Ziarul Financiar

Gabriel Comănescu

Marea Neagră are toate şansele ca până la finalul acestui deceniu să devină cel mai mare „şantier“ de lucrări al României pe fondul rezervelor de gaze identificate, iar Gabriel Comănescu, unul dintre cei mai importanţi antreprenori locali, a început deja pregătirile pentru viitoarele contracte, notează zf.ro, care publică un interviu cu omul de afaceri.

„Sunt foarte optimist pentru că se întâmplă exact ceea ce visam. Se dă drumul la proiecte în Marea Neagră. Avem proiecte precum BRUA (coridor de transport al gazelor pe ruta Bulgaria-România-Ungaria-Austria) sau explorările făcute de ExxonMobil. În 2017-2020 vor urma patru ani în care Marea Neagră va da în clocot, iar noi suntem în pole-position pentru aceste contracte.

Este un context geopolitic agitat, dar marele nostru noroc sunt americanii“, spune Gabriel Comănescu, cel care controlează compania de foraj şi construcţii marine Grup Servicii Petroliere. Până atunci însă, Comănescu deja a câştigat un contract în Nigeria, a cărui valoare este confidenţială, dar care este de ordinul sutelor de milioane de dolari, mai notează zf.ro.

Între timp, Comănescu recunoaşte că au existat reduceri de personal în cadrul companiei pe care o controlează, dar că situaţia urmează să se schimbe. „Am trecut printr-o perioadă de reduceri permanente, dar vom trece şi la angajări noi pentru a ne onora contractele. Vom angaja foarte mulţi oameni anul viitor“, a mai spus Comănescu pentru Ziarul Financiar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218