REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Comedia „Oh, Ramona!” a depăşit încă o producţie americană şi a rămas prima în Box Office-ul românesc

Comedia „Oh, Ramona!” a depăşit încă o producţie americană şi a rămas prima în Box Office-ul românesc

Replica API 26 februarie 2019 | 00:00 309

Comedia”Oh, Ramona! ” a depăşit încă o producţie americană şi a rămas prima în Box Office-ul românesc pentru a doua săptămână, potrivit cifrelor de încasări raportate de cinematografe după ultimul sfârşit de săptămână din februarie.

Cu un total de 42.671 de spectatori care au intrat în cinematografe ca să vadă filmul în weekend, pelicula ”Oh, Ramona!” a rămas pe primul loc al box office-ului autohton pentru a doua săptămână. În urma proiecţiilor din a doua săptămână, comedia românească a ajuns la un total de 189.208 de spectatori.

"Oh, Ramona!" e filmul românesc filmat în engleză la Braşov, Constanţa şi Bucureşti, cu o distribuţie din care fac parte, alături de tineri actori şi vedete din România, şi mulţi artişti din Marea Britanie şi de peste Ocean. Regizorul Cristina Jacob are deja fanii ei, după succesul comediilor "Selfie" şi "Selfie 69", iar acum aceştia au ocazia să dezbată cu fanii cărţii lui Andrei Ciobanu ce are varianta văzută a poveştii de a provocat reacţiile entuziaste ale publicului larg încă înainte de premiera oficială a filmului. Comedia a devenit filmul românesc de după 2000 cu cel mai mare număr de spectatori la lansare.

Pe locul doi a intrat în top producţia americană ”Cold Pursuit/ Ucide-i cu sânge rece”, în care Liam Neeson interpretează din nou un personaj care se răzbună. Filmul de aventuri a strâns 37.278 de români în sălile de cinema.

Pe locul trei a căzut ”Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic”, cu 27.934 de spectatori. Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz şi Mahershala Ali ţin capul de afiş în aventurile SF depănate pe mâna electronică a Alitei, o tânără cyborg care nu îşi aminteşte mare lucru, dar are ochi mari şi poate să ducă multe din problemele lumii fără să se bazeze doar pe micile pompe hidraulice care îi acţionează resorturile.

Pe locul patru este ”The Lego Movie 2: The Second Part Marea Aventură Lego 2” care a coborât o poziţie faţă de săptămâna trecută, de data aceasta raportând un weekend cu 16.248 de spectatori. Realizat de regizorii Mike Mitchell şi Trisha Gum, filmul urmăreşte aventura cetăţenilor ameninţaţi de invadatorii Lego Duplo e spusă în original, printre alţii, de Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Elizabeth Banks şi Jonah Hill, iar în română e redată de Irina Rimes, Mihai Bobonete, Dorian Popa şi Dana Rogoz.

Animaţia ”How to Train Your Dragon: The Hidden World Cum să-ţi dresezi dragonul 3” a încheiat weekendul pe locul cinci, cu 15.757 de spectatori. Dean DeBlois, regizorul cunoscut pentru animaţia "Lilo & Stitch" şi pentru documentarul "Heima", a creat adaptarea pentru marele ecran a poveştii din benzi desenate la dimensiunea unei trilogii. La un an după acţiunea din cel de-al doilea film, Sughiţ şi Ştirbul reprezintă ultima şansă a orăşelului din Insula Tontului, după ce întâlnirea dintre Furia Nopţii şi Furia Luminii este însoţită de o ameninţare apocaliptică pentru lumea celor doi. O călătorie în lumea ascunsă poate să schimbe cu totul şansele de supravieţuire în lumea eroilor de poveste, scrie Mediafax.

Pe locul şase s-a situat ”The Favourite”, în prima săptămână pe ecranele de la noi, cu 8.850 de spectatori, care au adus 184.703 de lei. Regizorul Yorgos Lanthimos este cunoscut pentru drame obsedante ca "The Killing of a Sacred Deer/ Uciderea cerbului sacru", "The Lobster/ Homarul" şi "Dogtooth/ Canin". De data aceasta, rolurile principale sunt interpretate de Emma Stone, Rachel Weisz şi Olivia Colman, care aduc pe ecrane o dramă istorică, din vremea reginei Anne, cunoscută şi pentru că a pierdut nu mai puţin de 17 copii înainte sau după naşterea acestora, la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia. Rezultatul este o frescă provocatoare în care până şi acordurile muzicii clasice au ceva din aciditatea ritmurilor de azi.

Chiar dacă nu a raportat numărul de spectatori, ”Vice/ Vicele”, a încheiat weekendul de debut pe ecranele româneşti cu încasări de 169.625 de lei, ceea ce plasează producţia americană pe locul şapte între performanţele înregistrate în cinematografele autohtone. Clasamentul continuă cu ”Happy Death Day 2U/ Zi de naştere mortală 2”, pe locul 8, cu 4.242 de spectatori, ”Drunk Parents/ Şi beţivi şi mincinoşi”, pe locul 9, cu 4.070 de spectatori şi ”Escape Room/ Scapă, dacă poţi”, pe locul zece pentru 2646 de spectatori.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367