REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Comerţul ambulant, în vizorul poliţiştilor locali: amenzi considerabile în doar o săptămână

Comerţul ambulant, în vizorul poliţiştilor locali: amenzi considerabile în doar o săptămână

Replica API 19 octombrie 2017 | 20:08 379

Comercianții ambulanți au fost puși la zid de către polițiștii locali, care au acționat în piețele constănțene alături de colegii de la IPJ și Gruparea Mobilă de Jandarmi. Aceștia au prins mai multe persoane cu produse și bunuri fără documente legale, aplicându-le sancțiuni în cuantum de 8.000 de lei, iar produsele au fost confiscate.

Polițiștii locali, împreună cu polițiștii IPJ și jandarmii de la Gruparea Mobilă au acționat în vederea combaterii fenomenului antisocial privind comerțul ambulant desfășurat în zonele adiacente piețelor agroalimentare, spre exemplu Tomis 3, Cireșica, Brick. Acțiunea s-a desfășurat în ultima săptămână. Au fost aplicate 21 de sancțiuni celor prinși de către oamenii legii.

Cei care sunt surprinși că desfășoară activități de comerț ilicit pe domeniul public sau privat al statului sunt sancționați contravențional, amenziile fiind între 500 și 5000 de lei, în funcție de gravitatea faptei, cu posibilitatea achitării în 48 de ore a jumătate din sumă. Bunurile și produsele comercializate fără documente legale sunt confiscate de către autoritățiile competente. 16 sancțiuni au fost aplicate, în cuantum de 8.000 de lei și 5 avertismente.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganii sunt specie ocrotita de lege. Ei , jidanii si homosexualii.
1
0
Poate va intereseaza,sau nu cunoasteti ce se intampla prin piete,ca in Grivita,Tomis trei,Brotacei etc. Toate sunt pline de tigani ce vand de toate,maeuri,chiloti,ciorapi,rochii,cat si produse alimentare,fara sai intrebe nimeni nimic,cand se anunta un control stiu toti tuciurii si ascund marfa,cand a venit controlul,toti sunt cuminti,nici nu pleaca bine ca vanzatorii de tigari isi incep campania,activitatea de vanzari,asta presupune ca politia sau jandarmeria nu sunt interesati de starpirea vanzarilor de tot felul,hotarativa intrun fel,numai de ochii lumii nu se poate.
1
0
Cata vreme exista multi ghertoi care sa cumpere de la bulangii aia tot asa va fi.
1
0
veniti in tomis ii, in fata la PROFI, unde o femeie vinde izmene iar alta zarzavat ,struguri alimente din Bulgaria in cardasie cu politia locala. Un cetatean a reclamat la politisti,dar dupa o discutie cu femeia reclamata au plecat, vanzatoarele trcand din nou la treaba.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102