REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Comisar ANPC prins BĂUT în timpul programului. A fost testat cu aparatul etilotest.VIDEO!

Comisar ANPC prins BĂUT în timpul programului. A fost testat cu aparatul etilotest.VIDEO!

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:02 671

Horia Constantinescu se ține de promisiuni: derapajele din interiorul ANPC, SANCȚIONATE

Horia Constantinescu se ține de promisiuni: derapajele din interiorul ANPC, SANCȚIONATE

Noul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia-Miron Constantinescu, a dat recent un ordin privind ținuta angajatilor instituției, care le interzice bărbaților, printre altele, să poarte sandale, să aiba părul și barba "de o lungime peste medie", iar femeilor să poarte ținute cu decolteu, paiete, sclipici, haine mulate, bijuterii în exces, iar lungimea fustelor trebuie să fie "imediat deasupra genunchilor".

“Verticalitatea reprezintă inclusiv tăria de a ne asuma și derapajele din interiorul ANPC! Imaginea acestei instituții trebuie să fie la nivelul european, pe care îl dorim cu toții! Am promis că nu vom face rabat de la măsurile ferme, ce se impun în desfășurarea acțiunilor de control, dar acestea au nevoie de un corp de comisari adevărați! Vorbeam de ținută?! Imaginile vorbesc de la sine! Actiunea a fost desfășurată împreună cu Sorin Sușanu, coordonator al Corpului de Control al Președintelui ANPC, Paul Anghel, Director General.

Măsuri: demisia Comisarului Sef Adj, Cornel Ianus, depistat în stare de ebrietate în timpul programului, retragerea de pe teren a celor doi comisari din imagini, inclusiv pentru acțiuni de control “solitare” și ineficiența în gestionarea sesizărilor.”

Referitor la comisarul băut, aparatul etilotest a depistat o alcoolemie de 0,12 mg/l alcool în aerul pur expirat. Acesta a recunoscut că a consumat alcool. De precizat faptul că acesta este comisar în cadrul CJPC Ialomița.

Vdeo:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie !In Ialomita si Giurgiu sunt unitati alimentare necontrolate cu anii , administratorii nu stiu ce inseamna control.mergeti ,verificati si veti constata !Oare cine ia spaga ?
2
0
Omul era in exercitiul functiunii si cerceta organo-leptic calitatea produselor oferite spre vanzare, respecta ad-literam fisa de post pe care a studiat-o si insusit-o cu maxim interes si determinare.
6
0
uite cine verifica, niste betivi, precum si Horia Constantinescu care si-a cumparat locul de presedinte ANPC, el fiind omu' lu bombonel, ce sa mai zicem ca zicem de geaba
3
1
Mai bine s-ar imbraca in uniforme chinezesti.
3
0
Cel mai corect ar fi sa poarte in timpul programului o tinuta de lucru gen uniforma
5
0
Ce reportaj de 2 lei... nu am inteles nimic. Era baut in timpul programului... asa, apoi? Cine l-a prins, cine este, de cand lucreaza, etc... minime verificari...
3
2
nenorocitule , tu umblai dupa sezloange si faceai figuri pe plaja. la puscarie cu tine unde ti-e locul cu alte animale.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218