REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Comisia juridică a respins cererea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu

Comisia juridică a respins cererea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu

Replica API 18 mai 2017 | 11:55 377

Comisia juridică a Camerei deputaţilor a respins, miercuri, cererea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu, amânată la finalul legislaturii trecute. În legislatura trecută, Comisia juridică dăduse un vot favorabil urmăririi penale a lui Bejinariu. Preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, a spus că membrii comisiei recomandă plenului să nu voteze pentru încuviinţarea urmăririi penale în cazul lui Bejinariu, în condiţiile în care semnarea celor două contracte care fac obiectul dosarului a avut loc anterior intrării în vigoare a abuzului în serviciu în legea DNA.

Comisia juridică a Camerei deputaţilor a respins, miercuri, cererea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu, amânată la finalul legislaturii trecute. În legislatura trecută, Comisia juridică dăduse un vot favorabil urmăririi penale a lui Bejinariu.

Potrivit deputatului PNL Florin Roman, PSD, ALDE şi UDMR au votat împotriva urmăririi penale, în timp ce PNL şi USR au dat un vot "pentru", scrie News.ro.

"Domnul Eugen Nicolicea (preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor - n.r.) a propus în cadrul Comisiei juridice respingerea urmării penale în cazul Bejinariu, motivând că semnarea celor două contracte a avut loc anterior intrării în vigoare a abuzului în serviciu, respect 2 decembrie 2004. I-am spus domnului Nicolicea că din nou invocă argumente care nu au legătură cu fondul problemei. Aici practic nu discutăm de fondul problemei, e treaba procurorilor", a spus Roman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Javre pesediste, se acopera unii pe altii ! Iti este sila, lehamite de asemenea personaje.
1
0
Exista o simpatie penala in randul unor pseudo partide romanesti
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108