REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Comisia specială pe domeniul justiţiei se întruneşte luni pentru discuţii pe tema Legilor Justiţiei

Comisia specială pe domeniul justiţiei se întruneşte luni pentru discuţii pe tema Legilor Justiţiei

Replica API 18 decembrie 2017 | 01:42 363

Comisia specială parlamentară pe domeniul justiţiei se va reuni, luni, pentru a discuta amendamentele depuse de senatori la cele trei legi ale justiţiei - statutul magistraţilor, organizarea judiciară şi CSM.

Membrii comisiei vor dezbate, în continuare, modificările la Codurile Penale pentru aplicarea Directivei europene referitoare la prezumţia de nevinovăţie şi a dreptului de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale.

Preşedintele comisiei, Florin Iordache, a anunţat, săptămâna trecută, că până luni senatorii pot depune amendamente la cele trei legi.

"Luni la ora 9,00 vom avea şedinţa comisiei cu discutarea amendamentelor la cele trei legi şi, în continuare, avem discutarea Directivei pentru care grupurile parlamentare au depus amendamente", anunţa Iordache.

Senatul a fost sesizat joi, în calitate de Cameră decizională, cu proiectele de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară şi a Legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, termenul de depunere a amendamentelor fiind stabilit pentru luni, urmând ca rapoartele comisiei sesizate să fie finalizate până marţi, 19 decembrie.

Pe de altă parte, Florin Iordache a precizat, joi, că grupurile parlamentare ale PSD, PNL şi UDMR au depus amendamente la Codurilor Penale pentru transpunerea directivei europene.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ERONAT- COMISIE SPECIALA, o comisie speciala, in conceptia mea si multora care au facut studiile la varstele adecvate, catalogheaza acesta ca fiind compusa din, si aici mare atentie, PROSESIONISTI, SPECIALISTI, nici decum analfabeti, agramari, soferi, mecanici, actori, intr-un cuvant AMATORI
4
1
nu mai vrem denuntatori gratis fara probe ,bravo psd legile sa fi ca inainte probe adevarate nu video falsificate ,ati bagat oameni nevinovati traderi de cereale ,numai pe baza de ascultare de telefon ,rusine sa va fie sunteti slugile americanilor se vede clar!
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367