REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Comisiile reunite de buget-finanțe: Gheorghe Ialomițianu i-a cerut demisia lui Viorel Ștefan

Comisiile reunite de buget-finanțe: Gheorghe Ialomițianu i-a cerut demisia lui Viorel Ștefan

Replica API 14 decembrie 2015 | 00:00 288

Președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, social-democratul Viorel Ștefan, și deputatul PNL Gheorghe Ialomițianu au avut, duminică, o discuție în contradictoriu, în timpul dezbaterilor de la bugetul de stat pe 2016, liberalul cerând demisia colegului său de la PSD, în timp ce acesta din urmă i-a reproșat că a mers să doarmă la prânz.

Ialomițianu s-a arătat nemulțumit în timpul dezbaterilor generale privind bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, afirmând că dorește să ia cuvântul. "Stați puțin, chiar trecem peste un buget foarte important. Vreți să plecați, văd că doamna secretar de stat se grăbește, dar totuși trebuie să discutăm și acest buget", a spus Ialomițianu.

"Nu vi se pare că este bătaie de joc la adresa noastră ca unul dintre colegi să plece, să mănânce, să doarmă la prânz și apoi să vină să ne certe pe noi, cei care stăm în sală de la ora nouă dimineața? Nu vi se pare că e cam mult? Ați venit cu urme de pernă pe față, ne certați pe noi. Asta e de-a dreptul rușinos", a replicat Viorel Ștefan.

"Domnule președinte, vă dau cuvântul meu de onoare că ați devenit din penibil, mai penibil, pe cuvânt", a afirmat Ialomițianu.

"Penibil sunteți dvs care vă duceți, dormiți la prânz și apoi veniți aici cu forțe proaspete să ne certați pe noi", a declarat Viorel Ștefan.

"S-ar putea să cer sancționarea dvs pentru că încălcați procedura. După ce vi s-au trecut amendamentele, încercați să băgați pumnul în gură colegilor. Ați căzut psihic pentru că nu vă treceau amendamentele și ați găsit un motiv să vă legați de colegi. Nu vă meritați funcția și vă rog să vă dați demisia", a susținut Ialomițianu.

Bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică seară, fără amendamente, de către Comisiile reunite de buget-finanțe ale Parlamentului. Comisiile reunite de buget au adoptat un raport favorabil, cu trei abțineri și fără nici un vot împotrivă.

sursa: http://www.agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614