REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se întruneşte luni

Comitetul Executiv Naţional al PSD se întruneşte luni

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:28 382

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va întruni lunea viitoare, premierul Viorica Dăncilă precizând că va prezenta rezultatele prezenţei Guvernului la Bruxelles.

Întrebată joi de ce se întruneşte luni conducerea PSD, Dăncilă a răspuns, conform Agerpres: "Pentru că hotărârile se iau în acest for şi este important ca în acest for să luăm anumite hotărâri".

"Ştiţi foarte bine suntem un Guvern politic, trebuie să le spun şi celor din CExN care au fost rezultatele prezenţei noastre la Bruxelles, la întâlnirea cu Colegiul Comisarilor. Acelaşi lucru l-am prezentat şi domnului preşedinte Liviu Dragnea şi acelaşi lucru vrem să-l prezentăm şi în faţa Comitetului Executiv. Aşa este normal - să facem un raport al activităţii noastre şi al modului în care este pregătit Guvernul pentru preluarea Preşedinţiei, dar şi al faptului că acolo s-a văzut cu adevărat cine are dreptate. Toţi au remarcat că suntem bine pregătiţi, iar Guvernul României este printre guvernele care intră în această Preşedinţie rotativă cel mai bine pregătit", a spus Dăncilă, după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ea a afirmat că pe ordinea de zi a CExN nu se află o discuţie pe amnistie şi graţiere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nevasta-ta o suge bine ! are buze moi , carnoase ,si nu vrea multe foloase ! ea cu gurita ei te intretine ! muie ia ma-ta din copilarie , cersea pe malul portului si isi faceau treaba granicerii cu ea .
0
5
@13:02 si @ 13:08 postati de la acelasi birou al primariei baga-v-as tot cacatul pensionarului in gat !!! Si pe-al meu !!! Muie veorica, muie dragnea, muie pesede !!!
8
2
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
11
0
partid , oameni de oameni , dar ce te faci cu politica lor care e o mare ...scarba !
10
0
alo,112 ? luati animalul turbat ca da foc blocului . Acest pensionar muist este un cacacios imbalsamat , estebolnav mintal , internati - l !
0
10
sa - ti dau la muie , futu-ti mortii ma - tii de cimpanzeu USR -ist , te fu-te grija numai de noi . Sa ne sugi pula la toti , din dragoste !
2
11
Faceti un bine tarii si impuscati-va dracului de nebuni!
10
0
ati tampit cu atatea CEX-uri, ce nu realizati, ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlori- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri''MITRALIERA'' a spuic clr'' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367