REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Compania de producţie a lui Reese Witherspoon, achiziţionată de un mare fond de investiţii

Compania de producţie a lui Reese Witherspoon, achiziţionată de un mare fond de investiţii

Replica API 5 august 2021 | 00:00 643

Compania de producţie a lui Reese Witherspoon, aflată în spatele serialului de succes ''Big Little Lies'', a fost achiziţionată de un fond de investiţii al cărui obiectiv este de a câştiga un loc pe piaţa în plină expansiune a streamingului, informează AFP, citată de Agerpres.

Reese Witherspoon

Investiţia majoritară realizată de o nouă companie media, al cărui nume nu a fost dezvăluit, susţinută de marea firmă de investiţii Blackstone, a fost anunţată luni şi a evaluat Hello Sunshine la 900 de milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal şi CNBC.

"Am creat această companie pentru a schimba modul în care femeile sunt reprezentate în mass-media", a declarat actriţa şi producătoarea Reese Witherspoon despre Hello Sunshine, care a produs şi serialele "The Morning Show" şi "Little Fires Everywhere".

Acordul cu Blackstone "ne va permite să spunem şi mai multe poveşti distractive, percutante şi edificatoare despre vieţile femeilor din întreaga lume", a afirmat actriţa într-un comunicat.

Noua companie media este condusă de doi foşti directori de la Disney, Kevin Mayer şi Tom Staggs.

Lansarea sa vine într-un moment în care mai mulţi giganţi de la Hollywood caută să-şi extindă serviciile de streaming - Netflix, Disney +, HBO Max sau Amazon Prime Video fiind dornici de conţinut nou.

Reese Witherspoon, în vârstă de 45 de ani, a fost recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru "Walk the Line", lansat în 2005. În ultimii ani, actriţa s-a concentrat din ce în ce mai mult pe producţie, dar a jucat şi alături de Jennifer Aniston în "The Morning Show", disponibil pe Apple TV +.

Hello Sunshine lucrează la mai multe filme, în special la cea de-a treia tranşă a aventurilor lui Elle Woods, făcută celebră de "Legally Blonde" în 2001 şi interpretată chiar de Reese Witherspoon.

Compania va adapta, de asemenea, romanul "Where the Crawdads Sing", de Delia Owens, pe care actriţa îl propusese în clubul său de carte, stimulându-i astfel vânzările.

Ea va continua să supravegheze gestionarea cotidiană a Hello Sunshine împreună cu actuala patroană, Sarah Harden, potrivit unui comunicat comun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920