REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Complex rezidenţial mai ceva ca la Miami! Iată cum va arătă noua oază de relaxare din Mamaia Nord

Complex rezidenţial mai ceva ca la Miami! Iată cum va arătă noua oază de relaxare din Mamaia Nord

Replica API 15 februarie 2017 | 00:10 17326

Investiţie

Investiţie

Europrod Energy SRL avansează demersurile de construire a complexului de lux Mamaia White Tower, situat în regiunea de nord a staţiunii. Complexul de zece etaje dispune de câte 12 spaţii locative pe nivel, cu două şi trei camere sau tip studio, cu o vedere panoramică deosebită. Apartamentele noi cu interioare spaţioase sunt dotate cu centrală proprie, sistem de climatizare, sistem de control jaluzele automat, aer condiţionat fără modul exterior, încălzire în pardoseală, baie complet echipată şi finisaje premium.

Complexul White Tower este amplasat în apropierea principalelor cluburi (Ego Club Mamaia, Fratelli Beach&Club, Tapo Mamaia), însă nu lipsesc zonele de relaxare pentru locatari. Astfel, la parterul complexului vor fi amenajate spa cu piscină interioară, restaurant ca la carte cu terasă, piscină exterioară şi un lounge bar. Menţionăm că Europrod Energy SRL a obţinut în martie 2016 autorizaţia de construire pentru o clădire cu regimul de înălţime P+8E, având amplasate la parter spaţii comerciale cu anexele necesare, iar la etajele superioare (1-8) câte 12 unităţi locative pe nivel (4 garsoniere şi 2 apartamente cu două camere, 4 apartamente cu trei camere), rezultând un total de 96 apartamente.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Restaurant ca la carte? :)) unde-a-nvățat doamna jiurnalizm?
0
0
Constanta nu poate fi Miami pentru ca la noi e mai greu cu mentalitatea de tarani, nu se accepta blocuri inalte ca cica umbresc nisipul, ca la prosti.
2
2
astia de la replica la orice constructie :hau, hau pe ei acum cred ca au fost sponsoriza-ti consistent ca le da si imagini din proiect sa fie aplaudati patroni ...
4
1
da si la cartieru coanda micul Paris .magribienii berechet ciao pa miki
2
1
Ce stiri de 2 lei Doamne. Presa din Romania...ce comparatie...
2
0
Chiar asa un bloc cu 8 etaje a ajuns oaza? Miami? Ar trebui sa se uite cum arata Miami ce cladiri sunt p e acolo si dupa aceea sa scrii articolul.cta de la N la S si de la E la W este un oras saracut predominant rusesc albanez dovenesc sau ucrainian unde elemente de baza cum ar fi aliniament stradal,spatii verzi,parcuri,parcari,gestionarea traficului sistematizare...cctv estetica blocurilor ,ecologizare moderna,spalarea asfaltului cu detergenti industriali ecologici pentru decontaminare ,trotuare moderne iluminat LED cablurile ingropate in pamant ...asta are Miami pe langa multe altele logic.
8
3
O sa dispara si Mazare in curand, va fi ingropat la 5 metri adancime si ternat beton peste. Ca doar n-a furat singur si baietii cu ochi albastri vor sa stearga urmele. Vezi cazul Codrut Manta-pupila lui Blejnar!
6
1
Miami a la Mazare, adica ! Apropo, asta n-a disparut fizic?
6
3
Ce presa de rahat! Si va mirati de ce ati ajuns in halul asta...
5
2
Jaipur. Buna comparatie, bravo!
6
1
Ce maiami baaaaa un bloc cu 8 etaje ..pula mea poate Miami in 1922 ... jaipur !!!!!!! Nu maiami ,Mumbai ca e plin de carute cu cai care se caca ,te mananca cainii pe strada
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367