REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Complexul Azur din Eforie se extinde! Se construiesc o piscină şi o cale de acces spre plajă

Complexul Azur din Eforie se extinde! Se construiesc o piscină şi o cale de acces spre plajă

Replica API 6 aprilie 2017 | 08:38 385

Pentru că în fiecare ani stațiunea Eforie găzduiește un număr foarte mare de turiștii, hotelierii se gădesc să modernizeze spațiile de cazare. Pentru a atrage mai mulți turiști, conducerea Complexului Azur s-a gândit să amenajeze o piscină. Astfel, a fost depus un memoriu de prezentare în vederea obținerii autorizației pentru proiectul „Construire și amenajare piscină și acces plajă”.

Se propune construirea unei piscine pentru ocupanţii complexului cât şi al turiştilor din împrejurimi, accesul spre piscină din zona de parcare de la stradă Marii se va face pe un deck cu două niveluri. Piscina este de tipul piscină descoperită având o zona de demisol parţial în care se vor amenaja grupuri sanitare, duşuri şi zone de vestiar, pentru turiştii exteriori complexului. Se va amenaja şi un spaţiu de acces de tip deck ce face legătură între zona pietonală din stradă Marii nr.1 şi plaja Azur cu scopul de a facilita accesul turiştilor din zona de parcare în zona plajei aferente complexului.

Înălţarea deck-ului se va realiza pentru a permite accesul utilajelor pe fâşia de teren neconstruibila, ce adăposteşte îngropat utilităţi ale oraşului. Zona deck-ului poate fi controlată atât pe timul nopţii cât şi în cursul zilei. Totodată, va oferi pietonilor o mai bună imagine panoramică atât a plajei cât şi a vecinătăţilor, urmărindu-se o mai bună punere în valoare a regiunii care în acest moment este inaccesibilă fiind spaţiu privat îngrădit, ce urmează a fi deschis atât pentru ocupanţii complexului Azur cât şi al turiştilor din zonele învecinate.

Imobilul se află în oraşul Eforie Sud, având acces direct spre drumul naţional DN39 din stradă Marii Nr. 99, pe latura estică a terenului şi din Aleea Marea Adriatică accesată din latura de nord a terenului. Parcela analizată se află într-un ţesut construit în dezvoltare, cu parcele de dimensiuni şi forme diferite, fondul construit are înălţime mică, P – P+1E, P+2E sau P+3E iar funcţiunea predominantă este destinată turismului. Actual zona se caracterizează prin inserţii de construcţii modernizate şi extinse, cu imobile nou implementate.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614