REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța caută manager: ‘Cel mai bun să câștige!’

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța caută manager: ‘Cel mai bun să câștige!’

Replica API 28 iulie 2018 | 01:50 442

În cadrul ședinței de Consiliu Județean organizată în cursul zilei de vineri, 27 iulie a.c., printre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, președintele CJC a propus și proiectul cu nr. 11 referitor la aprobarea evaluării finale a managementului lui Adrian Bîlbă, directorul general al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Evaluarea anuală a managementului dr. Adrian Bîlbă a fost realizată de o comisie de la nivelul Consiliului Județean Constanța și a constat în două etape, respectiv în analiza raportului final de activitate pe anul 2017 și susținerea unui interviu în care a fost prezentat respectivul raport. În urma evaluării anuale, dr. Bîlbă a fost notat cu 8,23. Dar, potrivit președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, ar fi trebuit să obțină o notă minimă de 9, pentru a se considera că a trecut cu brio evaluarea națională.

Pe de altă parte, contractul de management încheiat între dr. Adrian Bîlbă și CJC expiră pe 31 iulie a.c.; motiv pentur care, în cadrul ședinței de CJC de vineri a fost supus atenției consilierilor județeni și un proiect de hotărâre prin care dr. Bîlbă a fost numit, în continuare, director interimar la conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției.

„Nu văd de ce este un lucru rău să ceri performanță de la fiecare director din subordine, fiecare șef de serviciu, fiecare manager, sau director de subordonatori. Poate sunt un pic mai exigent decât alții, cer performanță și fii mai bun din punct de vedere managerial în fiecare oră. Domnul Bîlbă a avut un proiect de management, iar în urma rezultatului dat ce o comisie din care au făcut parte cei mai buni, a luat până în nota 9, notă de admitere. Vedem cine se va înscrie la concurs și cel mai bun să câștige!”, a declarat în cursul zilei de vineri, 27 iulie a.c., peședintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai bun la ce ce,unul din ultimii mei sefi era bun de cur,avea o mancarime mare
0
1
Daca Dr.Balba nu are nota 9, Tutuianu ce nota are pentru Teatrul de vara din Mamaia?!?
3
0
Dr Balba e cel mai tare. Sa ramana pe functie, ca merita si el, si eu. Sa aiba doctorasul preocupare, ca sa putem lucra in voie la madama. Hai sa fie!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218