REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Comuna Mereni va ava un nou Consiliu Local. Primarul vrea să-i facă plângere penală prefectului din Constanţa!

Comuna Mereni va ava un nou Consiliu Local. Primarul vrea să-i facă plângere penală prefectului din Constanţa!

Replica API 10 februarie 2017 | 18:03 613

Pe 22 decembrie, Consiliul Local din Mereni a fost dizolvat pentru că nu s-a întrunit timp de două luni de zile. Tribunalul Constanța a decis, la momentul respectiv, dizolvarea acestuia. Partidele politice care formau consiliul au fost notificate de către Prefectura Județului Constanța la începutul lunii pentru a prezenta listele de supleanți, iar pe 15 februarie, aceștia sunt convocați în ședință, când se va forma noul Consiliu Local.

Primarul din Mereu, Silviu Gârea a precizat că acțiunea Prefectului Adrian Nicolaescu este un abuz deoarece membrii consiliului care sunt de la PSD, s-au prezentat în ședință, dar nu au întrunit cvorum. „Nu s-au întrunit niciodată de 7 lunide zile. Personal susțin că prefectul face un abuz deoarece 5 consilieri PSD s-au prezentat de fiecare dată dar nu s-a întrunit cvorum. PNL și PMP nu s-a prezentat. Nimeni nu este mai presus de lege, după cum strigă cei din Piața Victoriei. Pentru acest abuz o să faco plângere penală împotriva prefectului. Legea e o bâtă cu două capete”, a punctat primarul Silviu Gârea.

În schimb, viceprimarul, Vasile Simonca, care era și singurul membru PMP al CL Mereni susține că ei au ținut ședințe, dar nu s-au luat în considerare hotărârile date de către aceștia. Acesta a punctat că cea mai bună nominalizare pentru un post de consilier din partea PMP pentru Mereni este Turculeț Ionuț.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la Primaria comunei Castelu obligatoriu trebuie adus si investit pe postul de Vice Primar Vasile Potarniche, pentru a darama mafia din Primaria Castelu, mafie condusa de numitul Anghel Nicolae care este o simpla cacareaza de Nisipari si prefectul Adrian Nicolaescu sa intervina si sa solutioneze ilegalitatile care au loc si se practica in fiecare zi la Primaria Castelu. Prefectul Adrian Nicolaescu cu fata aia a lui poate sa faca reclama la OTRAVA DE SOBOLANII.
0
0
Acolo toata buba e la primar. Face scandal si ameninta pe toata lumea.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614