REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Comuna Tuzla se pregăteşte de război: cum arată străzile din localitate

Comuna Tuzla se pregăteşte de război: cum arată străzile din localitate

Replica API 3 februarie 2015 | 01:45 271

De parcă ar mai mira pe cineva

De parcă ar mai mira pe cineva

Replica a relatat în nenumărate rânduri scenografia de prestigiu a Constanţei, unde se pot turna pelicule horror, graţie imobilelor abandonate sau a gropilor care se pliază perfect pe o scenă în care au loc atacuri de infanterie pornite din tranşee. Despre tranşee continuăm să discutăm şi astăzi, care şi-au făcut apariţia şi la Tuzla.

Grigore Nicolae locuieşte pe strada Cantonului şi susţine că strada asfaltată încă de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu a rezistat până în toamna anului trecut, când autorităţile locale au schimbat ţevile şi, dacă mai miră pe cineva, au preferat să menţină deranjul. Programul de reasfaltare se lasă încă aşteptat, iar locuitorii din zonă au ajuns la limita răbdării, întrucât maşinile care trec prin zonă le „pictează” casele cu noroi, aşa cum se vede şi în imagini. De asemenea, răspunsul de la primărie este mereu acelaşi: „rezolvăm, venim, promitem”. „Strada unde locuiesc eu a fost asfaltată înainte de spargere, aşa cum era ea, era bună. Dar, nu au mai venit să repare, au reparat superficial. Au schimbat ţevile de canalizare, au spart şoseaua. Lucrările au început în toamna trecută pe strada Cantonului, eu stau la nr. 16. Am vorbit la primărie, au promis, dar nu se ţin de cuvânt. “Venim, facem, promitem”. Strada asta este cea mai afectată. Trec maşinile şi e plin de noroi pe casele în care locuim. Acum, n-ai cum să-i condamni (pe conducătorii auto – n.r.), pentru că e drum public, că au mai mult sau mai puţin bun simţ e problema lor de cei şapte ani de-acasă”, ne-a spus Grigore Nicolae, care bănuieşte şi o oarecare „răfuială politică” în toată această poveste, din partea primarului Constantin Florin Micu. „Eu nu fac politică, dar m-au simţit că nu sunt cu ei, nu sunt de acord cu ei”, ne-a mai spus acesta.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218