REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Comuna Valu lui Traian, şantier în lucru: se asfaltează, se fac trotuare şi locuri de joacă

Comuna Valu lui Traian, şantier în lucru: se asfaltează, se fac trotuare şi locuri de joacă

Replica API 31 martie 2016 | 00:00 580

Proiecte demarate în forţă

Proiecte demarate în forţă

În această perioadă, comuna Valu lui Traian este şantier în lucru. Mai multe străzi au fost pregătite în vederea asfaltării, fiind montate şi borduri, inclusiv în Valea Seacă. De câteva zile, frenezia lucrărilor a cuprins şi zona „de la şosea”; mai exact, se toarnă asfalt pe trotuarele de la drumul naţional.

Conform calendarului de lucrări stabilit de primărie, în cartierul nou de case se realizează racordurile la canalizare şi se vor amenaja locuri de joacă pentru copii. În cursul acestei săptămâni, mai informează primăria, se semnează recepţia la finalizarea lucrărilor de introducere reţea de gaz în comună.

După finalizarea racordurilor la canalizare, care vor fi executate până şa sfârşitul lunii aprilie, vor începe asfaltările şi pe străzile Socului, Liliacului, Măceşului, Cocorilor, Berzelor, Pescăruşilor, Egretei, Valea lui Pavel (actuala Horia, Cloşca şi Crişan). Având în vedere aceste lucrări, cetăţenii comunei Valu lui Traian sunt rugaţi să acorde sprijinul echipelor de muncitori, în sensul indicării spaţiilor pe unde doresc să rămână accesul în curte sau, după caz, locul unde doresc să se amplaseze căminul de racord. O altă solicitare este aceea de a nu parca autoturismele pe străzile unde au loc asfaltări.

PROGRAM DE ASFALTARE

Prin prezenta, vă aducem la cunoştinţă că vor începe asfaltările pe următoarele străzi:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367