REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Comunele din judeţ încep BRANŞAREA LA REŢEAUA DE GAZE NATURALE, inclusiv la Tuzla!

Comunele din judeţ încep BRANŞAREA LA REŢEAUA DE GAZE NATURALE, inclusiv la Tuzla!

Replica API 2 septembrie 2018 | 00:00 1993

Sfârșitul lunii august a adus veşti excelente pentru localităţile din judeţul Constanţa, inclusiv pentru comuna codusă de Reşit Taner - Tuzla! Pe data de 24 august a avut loc o conferinţă de presă având ca temă extinderea rețelelor de alimentare cu gaze naturale în localitățile de pe litoralul românesc al Mării Negre. La conferința de presă au fost prezenţi președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, prefectul Dan Dumitru Jeacă, senatorul Nicolae Moga, precum și primarii localităților Pecineaga, Techirghiol, Eforie, Tuzla, 23 August și Limanu.

Senatorul PSD Constanța Nicolae Moga a declarat că dacă se construiește această alternativă, plus extragerea de gaze din Marea Neagră, România ar putea deveni independentă la acest capitol. Din decembrie 2019 una din conducte va deveni conducta de tranzit și tot județul Constanța va avea acces la această conductă.

„Existența unei conducte de gaze este necesară comunelor din județul Constanța. Aș solicita UAT-urilor, pentru a merge lucrurile mai rapid, să se transforme. Atunci când faci lucrurile la comun, se poate implementa proiectul mult mai repede”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A mai trecut un an.. Fara sa se intample absolut nimic notabil in tuzla legat de alimentarea cu gaze naturale! Minciuni ieftine... Administratie incompetenta... Partid de guvernamant incapabil sa modernizeze in nici un fel Romania!
0
0
De ce Tuzla e scris bolduit? Cum adica in comuna condusa de Resit Taner? Mie imi e rusine cu asa primar.
5
0
A inceput campania PSD.... Vrajeala fratilor...pina vin.gazele in comune mai trec inca 29 de ani atati cat au trecut pina acum de la revolutie ....ei nu au tras inca in orase si trag gazele la sate? Mincinosi !!!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367