REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Replica API 22 august 2019 | 00:00 617

Biroul Executiv al Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX este obligat să completeze solicitările de reorganizare a sectorului public pe care domnul Florin Cîțu le propune ca măsuri ale Partidului Național Liberal, în situația în care ajunge la guvernare, respectiv:

1) Respectarea voinței populare exprimată prin referendum și micșorarea numărului de parlamentari la maxim 300 din cei 540 cât sunt în prezent.

2) Respectarea voinței poporului de a limita activitatea parlamentară la o singură cameră.

3) Retragerea din sectorul bugetar a tuturor ”pilelor”, relațiilor celor din partidul pe care îl reprezintă și care au fost aduși forțat în sectorul ”bugetar”, așa cum îl numește dânsul, fără a înțelege însă foarte clar ce înseamnă sectorul bugetar.

4) Luarea de măsuri împotriva colegilor care, în perioada în care s-au aflat la conducere, nu au reușit să realizeze o autostradă, nu au reușit reducerea niciunei taxe, dimpotrivă acum suntem în situația în care renunțăm la taxele care au fost introduse pe timpul guvernării PNL.

Domnule Florin Cîțu, dacă toate cele de mai sus ar fi fost respectate, dumneavoastră nu ați mai fi fost senator acum și nici nu ar mai fi trebuit să dețineți o funcție în statul român vreodată.

Nici măcar nu ați avut curiozitatea să faceți o analiză în ceea ce privește impactul introducerii tichetelor de vacanță asupra industriei hoteliere și dezvoltării acestui segment de activitate.

Cât de lipsit de caracter să fii după ce ani de zile ai condus România, ai luat măsuri care ne-au adus în această situație, să vii acum să critici ce ați distrus cu bună știință în țara asta în ultima perioadă.

Domnul senator, instituțiile bugetare din România înseamnă sistemul sănătății (medici, asistente etc), sistemul de învățământ (profesori, educatori etc), sistemul de ordine publică și siguranță națională (armată, poliție, jandarmerie etc), sistemul administrației publice (ministere, primării etc), care lucrează pe baza legilor pe care dumneavoastră le aprobați.

Deoarece din necunoaștere ați jignit foarte mulți conaționali care își fac treaba în domeniile pentru care sunt pregătiți, ar fi bine să vă dați demisia imediat din funcția de senator al României.

Și nu uitați, sunteți plătit din taxele și impozitele românilor. Gata cu dezmățul public, să-i punem capăt! Dați-vă demisia din funcția pe care o dețineți!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo dle Citu! Din pacate cele propuse de dvs nu se vor pune in practica niciodata! Pai armata de amante, nepoti, veri, nasi, fini, etc. care nu stiu sa faca nimic si nu ar avea nicio sansa la privat ce va face?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367