REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Comunicat de presă OFL Constanţa

Comunicat de presă OFL Constanţa

Replica API 25 iulie 2012 | 00:00 201

Comunicat de presă al OFL PNL Constanţa:

"Organizaţia Femeilor Liberale a atras atenţia în repetate rânduri asupra faptului că familia românească a fost grav lovită de guvernarea PDL, prin toate politicile care au afectat grav familia, pe mai multe planuri: educaţie, sănătate, economic.Acum, pentru viitorul copiilor noştri, îndemnăm cetăţenii să meargă la vot, pentru a vota pentru demiterea lui Traian Băsescu şi pentru sfârşitul epocii de umilinţe a poporului.

În ultimii trei ani de zile, această grupare portocalie condusă de preşedintele Băsescu împreună cu marionetele Boc şi MRU au reuşit să ducă ţara într-un colaps greu de imaginat în timpul guvernării liberale, şi au făcut acest lucru aplicând politici care nu aveau nici un fel de legătură cu realitatea românilor.

Tăierile de salarii şi pensii, micşorarea şi eliminarea indemnizaţiilor şi ajutoarelor pentru mame şi ceilalţi membrii ai familiilor au lovit greu în familia românească. În acelaşi timp sistemul mafiot construit în jurul lui Băsescu a copleşit toate instituţiile din România. Oamenii politici au reuşit cu greu să oprească acest lucru în Parlament. Mai grav este că acelaşi Băsescu acum vine şi se erijează în apărător al democraţiei după ce în cei 8 ani de zile cât a fost preşedinte a utilizat toate metodele consacrate ale vechii Securităţii: ascultarea telefoanelor, întocmirea de dosare penale la comandă, subordonarea justiţiei, amestecul în activitatea de legiferare a Parlamentului şi abuzurile contra instituţiilor, şi lista abuzurilor poate continua.

Lucia Varga, deputat, preşedinte Organizaţia Femeilor Liberale declară: "Este important pentru fiecare român să se implice în viaţă politică şi să sancţioneze prin intermediul referendumului pe cei care i-au făcut viaţa grea şi i-au distrus viitorul. Este important să participăm şi să votăm pentru famiile noastre, pentru stabilitate şi bunăstare. Femeile din România, în calitate de mame sau bunici au simţit cât de grea a fost această guvernare portocalie condusă de preşedintele Băsescu. Este momentul, prin acest vot, să alegem un alt drum pentru România"

Este nevoie ca noi, femeile din România, să luptăm şi să dăm un vot pentru restabilirea statului şi democraţiei în România. Să dăm un vot pentru recâştigarea drepturilor pierdute de către mame şi de către fraţii, părinţii sau copii noştri.

Avem o singură soluţie, să participăm la referendum şi să votăm. În acest fel noi vom decide care va fi soarta României pentru următorii ani, vom decide în special viitorul copiilor noştri.

Guvernul USL va continua să aplice măsurile care să restabilescă drepturile pierdute de către populaţie: revenirea salariilor personalului bugetar la nivelul din iunie 2010, restituirea sumelor reţinute fără bază legală pensionarilor, creşterea încasărilor bugetare prin eficientizarea administrării fiscale, deblocarea posturilor din învăţământul superior.

"Avem nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor şi în special de cel al femeilor care au văzut zi de zi că nu mai au ce pune pe masă de mâncare copiilor, că trebuie să platească mai mult la doctor, că statul nu mai doreşte să încurajeze femeile să mai facă copii. Trebuie să participăm la vot şi să spunem un DA hotărât demiterii lui Traian Băsescu", a declarat preeşdintele OFL Constanţa, Doina Carp".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920