REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Comunitatea Elenă va primi prin retrocedare o școală din Constanța. Iată ce se va întâmpla cu ea

Comunitatea Elenă va primi prin retrocedare o școală din Constanța. Iată ce se va întâmpla cu ea

Replica API 10 februarie 2017 | 20:25 524

Comunitatea elenă din Dobrogea a depus cerere pentru retrocedare a clădirii Școlii Gimnaziale numărul 2, de pe strada Dr. Aristide Karatzali, din imediata apropiere a Bisericii Grecești din Constanța. Anton Traian Antoniadis a depus prin comunitatea sa cererea de retrocedare a clădirii, care este arondată, în prezent, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Elevii fac 2-3 cursuri dimineață, iar în rest, clădirea este destul de goală. „Clădirea a fost construită de comunitate, inclusiv cu facturile de la cărămizi. (...) O să fie tot școală, școală normală, care, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să reușim să facem măcar o clasă de limba greacă și să avem unde să facem și cursurile de dans. Este chiar indicat să rămână școală. Noi avem peste 30 de copii cu note în catalog, care studiează limba greacă ca limba maternă”, a punctat Anton Traian Antoniadis, Președintele Comunității Elene Elpis Constanța. De asemenea, întrebat de starea imobilului, Antoniadis a punctat că va urma să se facă o evaluare, urmând apoi să vadă starea exactă pe care o are clădirea.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate vindeti terenul, javrelor! Suntem cu ochii pe voi! Si DNA-ul !
1
3
Un cunoscut Popa raspopit jegos
6
1
Cum puteti sa-i spuneti acestui nemernic raspopit domn? N-are nimic sfant si aduce dihonie oriunde se duce. O bestie cu chip de om
9
2
Domnul Popa caterisit Mascas face valuri cand stie ca a pirdut tot adica si onoarea re a fi om si preot
10
3
Tovarase Mascas zis acum si Zorba te-au dat afara si din UNPR si n-ai ce face? Este un singur cuvant bun p
11
2
Mai nea Zorba du-te bre spre loc cu verdeata ca esti dus deja. Treci si pe la Palazu inainte sa ai de unde sa pleci. Comunisti, tradatori sunt aia care te-au crescut si ti-au dat viata. Trebuia sa faca precum grecii vechi adica sa arunce gunoaiele de pe stanci in prapastie!
11
2
De ce nu revendicati Constantinopolu.
3
14
Dar Biserica care are Firman dat de Sultan de proprietate de pe timpul cand Costanzci era raia turceasca de ce nu o revendicati TRADATORILOR ? Era cineva care voia sa se ocupe de pb asta si l ati excomunicat securistilor !Protocalul incheiat cu Patriarhia este lovit de nulitate prin viciul de semnaturi si nerespecatarea conditiilor! Pleca si Chira de la voi nu ?Astia sunteti TRADATORI !
2
13
Foarte frumos. Asta inseamna Dobrogea: greci, turci, tatari, macedoneni, armeni, lipoveni...etc...laudabil. Mult succes!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102