REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

'CONACUL GANGSTERILOR', la Palazu Mare! Presa străină: Construit în urma a 500 de JAFURI!

'CONACUL GANGSTERILOR', la Palazu Mare! Presa străină: Construit în urma a 500 de JAFURI!

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:17 766

Un cuplu din Palazu Mare a ajuns în atenția presei străine, după ce a comis sute de infracțiuni, fiind vorba de jafuri și furturi din locuințe. Se pare că banii proveniți au fost investiți într-o vilă, care se află în Palazu Mare. ”Conacul gangsterilor, construit de capul rețelei, care a spart circa 500 de case”, potrivit Daily Mail.

Este vorba despre Cătălin Zaharia și soția sa, Florina Spiru, care au fost condamnați săptămâna aceasta, în Anglia. Aceștia coordonau o grupare infracțională, specializată, în special, în furturi din locuințe, faptele fiind înregistrate pe teritoriul Angliei. Cu banii proveniți au ridicat o vilă în Palazu Mare, în valoare de 150.000 de lire. Cătălin Zaharia a primit 8 ani de închisoare, iar, potrivit Daily Mail, acesta s-a gândit și la rude, care acum ar locui în imediata apropiere a conacului.

Individul acționa bine organizat, în sensul că fiecare membru al grupării avea rolul foarte bine stabilit. Totul a început în urmă cu 4 ani, iar de atunci au fost vizate numai locuințele care săreau în ochi, inclusiv din Midlands. Intrau pe ferestrele de la etaje, noaptea, dar mai ales pe timp de iarnă, și furau numai bani, bijuterii și ceasuri, pe care le aduceau și le vindeau în țară. Astfel, ei erau mereu pe drum între Constanța și Anglia.

”Rudele complicilor lui Zaharia susțin că acesta nu a împărțit în mod corect profiturile operațiunii sale și, mai mult, conducea un BMW. Familiile a doi membri ai bandei închise săptămâna aceasta spun că fiii lor erau pioni, în timp ce Zaharia, de 30 de ani, care are doi copii, a cumpărat două apartamente noi într-o zonă aflată în plină dezvoltare cu vedere la Marea Neagră pentru 200.000 de lire sterline, precum și conacul”, potrivit Daily Mail.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti ca cei mai multi romani apuca ceva ce nu le apartine, mint, nu sunt oameni de cuvant ? De la vladica pan' la opinca ? Politicienii sunt un exemplu rau. Cine nu are acces la averile tarii, fura din alte parti. Cei mai multi romani fura. Nu culoarea face diferenta intre noi . Diferenta o face caracterul.
4
0
Bagati buldozerul in vila.banii furati,confiscati! Sa moara cior le!
6
1
Vin RROManii
6
0
Va pierdeti timpul degeaba nu mai scrieti de interlopi si proxeneti ca au prea mult spate la mafia din sistem si nu le face nimeni nimic.Sa nu cumva sa va cheme diicot,sri,politie sa dati cu subsemnatul de ce scrieti de sponsorii lor.Voi nu vedeti ca mafiotii din Cernavoda sunt peste cei din Caracal.Tot voi veti cadea nasol in fata mafiei din sistemul romanesc.Precum proverbul corb la corb nu isi scoate ochii.Treci putin prin Cernavoda sa vezi cum politia orasului se apleaca in fata interlopilor cand trec pe langa ei.
6
3
Daca o sa demoleze toate propietatiile facute din hotie,dispar jumatate din imobilele construite in Romania
7
1
Daca traia Antonescu astia erau acum sapun. Tiganul este facut sa fure. Rasa de gandaci care ar trebui starpiti. Citand un clasic in viata : "numai PSD este devina ca astia fura".
21
1
pai da, confiscati tot ce au si dati banii inapoi la pagubiti, ca altfel incurajati infractionalitatea, adica or sa se apuce si altii de asa ceva gandindu-se ca fura, face un pic puscarie si apoi a ramas cu ceva consistent care nu se putea realiza prin munca, adica da-o-ncolo de munca ca mai bine de apuci de asa ceva, ca cu munca nu faci nimic
23
3
pai averea lor dobindita din furat nu e confiscata ? Vinduta si banii dati inapoi la cei pagubiti ,,Iar panaramele astea de tigani sa stea mult si bine la puscarie.
22
3
Careconac? E o casa cu in singur etaj . Nu minse pare conac
5
9
Pai daca este inchis si le inchiriaza pe 200 euro bucata pe luna, sunt 60mii euro pe care acest ins ii incaseaza degeaba. Ce baiat pleaca la puscarie si cand iese are si 60mii euro altii isi rup spinarile o viata si nu vad banii aia adunati!
14
3
Ce fete de ciori borate! Cand incepem.dragi romani.sa mai rarim.din ciori? Au.facut.Romania de toata rusinea!
36
3
conacele precum ghioceii primavara.Printre acestea enumeram conace de lux ale urmatorilor domni interlopi si proxeneti protejati de sistem Grigore,Piron,Lefterica,Suraj,Sandulescu,si multi alti.
30
2
Mare jigodie de om. Sa munceasca cinstit nu a putut. Merita pe deplin pedeapsa primita.
31
3
Se intorc toti acum cu Brexitul asta.Englezi sunt pe ei acum....
13
2
Acolo sa stea tot restul vieti
21
5
sa fie trasi la raspundere si cei care s-au facut ca nu au vazut nimic pana acum
28
3
mult din coloni. Acum au parte de gainari.
13
6
pai ce. numai strainii sa fure de la noi?
21
6
din palazu nu stie nimic !!! Muie militienii cu cacat !!!
25
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367