REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Concediat de la Primăria Hârşova, un bărbat susţine că primarul a plănuit tot, în aşa fel încât să nu ia şomaj

Concediat de la Primăria Hârşova, un bărbat susţine că primarul a plănuit tot, în aşa fel încât să nu ia şomaj

Replica API 15 septembrie 2016 | 00:28 524

Sorin Nechita

Fostul angajat al Primăriei Hârşova, Sorin Nechita, care l-a dat în judecată pe primarul Viorel Ionescu, susţine că este o victimă a răzbunării edilului, motivul fiind unul cu rădăcini în trecutul „familiilor” celor doi. Amintim că lui Nechita i-a fost desfăcut contractul de muncă, după ce a intrat în comisia de disciplină de două ori, unde i s-a reproşat că nu munceşte. Bărbatul se apără şi explică faptul că, din start, s-a dus la noul primar să îl întrebe dacă este cazul să plece, având în vedere că l-a susţinut pe fostul primar, Tudorel Nădrag. „Mi-a spus că nu”, susţine Nechita. Dar, a continuat acesta, deşi a prezentat documente de la medic prin care a arătat că nu poate îndeplini anumite munci fizice şi a cerut să lucreze în aceleaşi condiţii ca şi pe mandatul lui Nădrag, actualul primar nu a ţinut cont. Nechita susţine că Ionescu a plănuit totul, în aşa fel încât să fie dat afară fără a beneficia de şomaj. „Mă voi lupta”, a spus bărbatul, care s-a adresat deja instanţei de judecată.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va pup stimati Hirsoveni vreau si eu adaug ceva nu vreau sa se supere vreun fost Edil sau cel Actual in functie Primar esti azi sa-u maine ca poimaine poate nu mai esti dar nu se face asa ceva sa iti bati joc de proprii tai cetateni e absurd ce vad si ce aud in primul rind lasi loc de bunaziua ca nu se stie vreo data cind se va intoarce roata ca un bumerang si stiti cum e in al doilea rin trebiue sa te faci placut ca sa te doresca lumea dar asa nu se poate ce vad eu acum se numeste Dictatura si frica de Exprimare o mare rusine pentru Hirsova nu promovam ci inraim populatia cu venin Dn Viorel.
0
0
Ba spuneti ca aveti libertate da asa e da ati uitat ca stati cu frica-n sin sa nu va execute Nebunul de Pir Pir Pir Primarel futuma-s pe el asa e aveti libertate ia angajat pe ai lui sile stiti de frica ce va zice aia faceti daca va pune sa beti pisat pai aia beti ma prostiiilor mai spuneti ca va terorizeaza iesiti in strada.
0
0
Bravoooooo ati Votat Ionescu Felicitarii fratiilor pai ati vrut schimbare daaa o aveti din plin aideti sa stam sub teroarea Nebunului ca asa va place sa fiti Curve sa distrugeti oamenii sa-i lasati fara sevicii adica pe drumuri asa va place asa o sa primiti in loc sa bucuram pentru cea am cladit acum mai nou ne pun sirene chipuriile vine vreun razboi da in capul lui Ionescu da va fi razboi mereu cu cetatenii care sunt umiliti si agresati in acelasi timp va place Stimati Hirsoveni Frumos din partea voastra ce ati schimbat nimic mai rau decit pe timpul Chirita Dictatorul asta e si mai si Bravo.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218