REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Concediu medical, urmat de o demisie? Fronescu l-a delegat pe Ciobanu director la Direcţia de Pieţe, Târguri şi Oboare

Concediu medical, urmat de o demisie? Fronescu l-a delegat pe Ciobanu director la Direcţia de Pieţe, Târguri şi Oboare

Replica API 7 februarie 2015 | 00:01 476

Şeful administrativ ţinteşte mai sus: „Dacă postul rămâne liber, voi participa la concurs”

Şeful administrativ ţinteşte mai sus: „Dacă postul rămâne liber, voi participa la concurs”

Nicolae Fronescu

Situaţie incertă la Direcţia Pieţe, Târguri şi Oboare, din cadrul Regiei RAEDPP Constanţa. Nicolae Fronescu, şeful Direcţiei, intenţionează să-şi dea demisia din funcţie. Angajaţii sunt îngrijoraţi de faptul că şeful administrativ, Ion Ciobanu, ar putea să-i ia locul. Deocamdată, Fronescu se află în concediu medical, începând cu data de 2 februarie a.c., şi va reveni la serviciu abia pe 13 februarie. Şeful direcţiei l-a delegat pe însuşi Ciobanu să se ocupe de treburile instituţiei.

Va pleca Nicolae Fronescu de la Direcţia Pieţe, Târguri şi Oboare, din cadrul RAEDPP Constanţa?! „Ciobanu trage sforile să ajungă el director. Dacă ajunge ăsta director va fi vai şi amar de angajaţii de la pieţe. E un pensionar de Armată, nici nu ar fi trebuit să lucreze la o regie de stat, ci numai la particular”, ne-a atenţionat un cititor pe adresa de mail a redacţiei. Întrucât Fronescu se află în concediul medical, din 2 februarie, până pe 13 februarie, l-am contactat pe Ion Ciobanu, şeful administrativ al Direcţiei, pentru mai multe lămuriri. Acesta ne-a precizat că nu cunoaşte intenţiile şefului său, însă, dacă va fi să plece, n-ar spune „nu“, în cazul în care i s-ar oferi funcţia de conducere. „Nu ştiu nimic. N-am vorbit cu dumnealui, nu l-am văzut, nu l-am auzit de când mi-a dat delegaţia. Dacă îşi va da demisia şi postul va rămâne liber, voi participa la concurs. Fiecare doreşte mai mult de la viaţă. Dar, nu sunt disperat. Eu sunt aici de 13 ani, am trecut prin toate funcţiile. Dacă se va considera că sunt bun şi am făcut treburi bune, voi candida. Dacă nu, nu mă supăr”, a spus Ciobanu. Întrebat dacă are de gând să-şi deschidă o piaţă, aşa cum se vehiculează, Ciobanu a negat. „Eu, personal?! N-am avut o tarabă, o extindere, un cântar, în nici o piaţă. Am lucrat pentru administraţia locală constănţeană, pentru prestigiul ei, pentru onoare ei, pentru ca oamenii să fie mulţumiţi când îşi fac piaţa”, a conchis Ciobanu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102