REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Concluzia medicilor legişti în cazul accidentului de la Valea Dacilor: victima a murit pe loc, din impact

Concluzia medicilor legişti în cazul accidentului de la Valea Dacilor: victima a murit pe loc, din impact

Replica API 10 decembrie 2011 | 00:00 132

A fost efectuată necropsia în cazul bărbatului din Valea Dacilor, găsit mâncat de animale într-un şanţ, după ce a fost lovit de o maşină. Conform medicilor legişti, bărbatul, Varol Sarali, a murit pe loc urmare a impactului. Cu alte cuvinte, el nu a mai avut nici o şansă, chiar dacă şoferul vinovat de producerea accidentului ar fi oprit şi ar fi solicitat ajutorul prin 112. Chiar şi aşa, de reţinut că şoferul vinovat, Ayhan Menasan, de 27 de ani, din Medgidia, a fugit de la locul faptei, încercând totodată să ascundă cele întâmplate prin repararea maşinii pe care o conducea.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Varol Sarali, de 45 de ani, a fost lovit de o maşină, în timp ce se afla pe marginea drumului, vinovat fiind Ayhan Menasan, de 27 de ani, din Medgidia, angajat ca sergent într-o unitate militară din Constanţa, dar care şi-a dat demisia, după cum informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale.

Reamintim că, acum câteva zile, oamenii legii au fost sesizaţi despre existenţa cadavrului, la aproximativ 3 metri în afara părţii carosabile, pe DJ381, la intrarea în localitatea Valea Dacilor dinspre Medgidia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul în persoana unui crescător de animale, Varol Sarali. Investigaţiile i-au condus pe poliţişti la locuinţa lui Ayhan Menasan care, în noaptea de 06/07 decembrie, a condus un autoturism dinspre Medgidia către Valea Dacilor şi, ajungând la Km 31+600, a surprins şi accidentat mortal, pe bărbatul care se deplasa pe marginea carosabilului, ulterior şoferul părăsind locul accidentului.

Ayhan Menasan a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Medgidia, cu propunere de arestare pentru 29 de zile, existând 4 capete de acuzare: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, repararea maşinii fără autorizaţie, sustragere de la recoltarea probelor biologice. Magistraţii au încuviinţat cererea, el fiind depus în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614