REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Concluziile incendiului de la terasa hotelului Laguna: nu avea autorizație de securitate la incendiu!

Concluziile incendiului de la terasa hotelului Laguna: nu avea autorizație de securitate la incendiu!

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:30 455

În urma incendiului izbucnit la terasa hotelului Laguna, au ieșit la iveală informații cum că localul nu avea autorizație de securitate la incendiu și fusese amendat înainte cu 10.000 lei de către reprezentanţii ISU.

Amintim că pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină, miercuri noapte, 5 septembrie a.c., în staţiunea Mamaia din Constanța, acolo unde un incendiu a izbucnit la terasa hotelului Laguna. La fața locului s-au deplasat și cadrele medicale. ”A ars în totalitate o magazie de depozitare, bucătăria a fost degradată de fum. S-a mai degradat peretele exterior al hotelului și lateralul unei autoutilitare. Trei persoane au fost asistate medical la fața locului fără a fi transportate la spital”, au spus atunci reprezentanții din cadrul ISU Dobrogea.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nebunilor, bai ISU rahat, bai autoritati de cacat, primaria, CJC nenorocitilor are autorizatie ? Sediile fiscului, scolile nenorocitilor au? Si atatea si atatea. Cum pastele mamii voastre-i lasati sa functioneze pe astia si pentru fraieri faceti atata gargara? Nenorocitilor cu toti politicienii de cacat. De aia bai cretinilor nu vrem sa mai auzim de clasa politica, ca sunt numai putregaiuri
4
0
Autoritatile statului unde sunt?
2
0
Bai prostule aici e vorba de lege si legea trebuie respectata chiar daca hartia aia nu opreste focul,asa dupa mintea ta aia proasta nici soferilor nu le trebuie instinctor dar ce sa vezi daca nu il au platesc amenda.
2
1
dar ma-ta l-a intrebat pe klaus werner de unde a avut bani de 7 case ? pe videanu , blaga sau basescu i-ai intrebat mai gugustiuc drogat ?
0
3
Hotelul lui Borcea sau a fost a lui si la pasat la altul sa fie confiscate,dar a uitat lumea
2
1
I-a intrebat vreodata fiscul pe acesti miliardari de carton de unde au avut bani sa-si deschida atitea afaceri? Niciodata. Cine sa-i intrebe pe acesti fosti contrabandisti de tigari daca ei sustin alegerile PSD-ului.
5
0
si daca avea autorizatie nu mai lua foc????? da-ti -va dracu ca atunci cand e sa se intample se intampla ....sau vine pompierul si ii arata autorizatia si focul se sperie si pleaca....cacam-as in hartiile voastre BIROCRATIE....
5
3
Pai daca nu ii controleaza nimeni dece sa mai aiba si autorizatie,singura data cand au fost controati au inchis toti barurile, cluburile, terasele etc de frica si asta se intampla dupa incediul de la Colectiv Bucuresti.
6
1
Era o cosmelie de terasa putreda si periculoasa pentru consumatori.
5
0
da care terasa are ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614