REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Concluziile Summitului NATO: România devine furnizor de securitate pentru întreaga regiune

Concluziile Summitului NATO: România devine furnizor de securitate pentru întreaga regiune

Replica API 14 iulie 2018 | 04:06 378

Președintele României, Klaus Iohannis a ținut să prezinte concluziile întâlnirii NATO de la Bruxelles, ce a avut loc în perioada 11-12 iulie a.c.De precizat este faptul că, pentru prima dată a fost organizată o reuniune aparte, dedicată exclusiv evoluţiilor de securitate din regiunea Mării Negre, la care au participat Georgia și Ucraina.

” Foarte bune concluziile Summitului NATO de la Bruxelles pentru țara noastră. De astăzi, dispunem de mai multe instrumente care să contribuie la securitatea românilor, ceea ce înseamnă că fiecare cetățean va fi mai bine apărat. La inițiativa noastră, s-a acordat o atenție specială și s-a obținut o prezență NATO sporită pe zona Mării Negre. România nu doar beneficiază de protecția NATO, dar devine ea însăși un furnizor de securitate pentru întreaga regiune. NATO este unită și mergem împreună mai departe.”, a spus acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo, domn Presedinte? Sunteti acasa cu capul? Cui sa furnizam securitate daca a noastra este praf? A da, am inteles va referiti la securitate lui Ceausescu care a devenit SRI. Atunci e clar avem atat de multe cadre si mare parte din ele s-au pensionat dupa scandalul cu " protocoalele " ca putem furniza si altora din jur. Numai sa ceara ca noi hop venim cu ei si praful se alege si din economia lor.
1
0
iohanus mama petrecerea s-a terminat,daca mai cumperi niste rable americane si mai dublezi numarul de trupeti din afganistan care sunt in numar de 1800 si nu peste 950 asa cum te-ai exprimat vei fi numit si stalpul crestinatati nu numai furnizor de gaze,numai avem nici macar avioane care sa zboare
2
0
Din cate stiu romanii nu sunt in stare sa si patruleze singuri granitele. Despre apararea lor nu mai vorbim. Cata vreme toti banii care se fac in tara asta se impart intre hoti si pensionari ne raman summiturile sa facem poze cu strainii.
5
0
Iohannis isi inchipuie ca marii strategi ai NATO nu fac haz de vorbele lui? Cum dracului sa spui ca esti furnizor de Securitate? Participi la galeata asta comuna,nu esti mirosul din tamaie sau bula din Pepsi! Militarii nostril abia de au resurse pe timp de pace,economia tarii e vraiste la propriu,ca daca s-ar intoarce cei fugiti din tara de saracie ,milioanele alea de someri -iar manca la un gratar pe toti politrucii si toate sarlele care azi se dau mari conducatori de neam si dau cifre statistice sa abureasca televizorul,ca sa se aseze praf pe el.Iohannis,lasa lozincile si nu te da mare !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218