REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Concurs cu reclamaţii la Delfinariu: Postul sună pompos, mamă, achiziţii... dar salariul e mai mic ca la stat

Concurs cu reclamaţii la Delfinariu: Postul sună pompos, mamă, achiziţii... dar salariul e mai mic ca la stat

Replica API 1 mai 2015 | 23:55 361

Un concurent a contestat tot ce mişcă

Un concurent a contestat tot ce mişcă

Concurs cu repetiție, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa! Pe data de 27 aprilie a avut loc examenul pentru ocuparea funcţiei de referent achiziții. La examen s-au prezentat mai mulți candidați însă, după susținerea probelor, concursul a fost anulat. Motivul? Unul dintre concurenți, Ionuț Vasilățeanu, a acuzat că nu s-a desfășurat corespunzător, că participanta Adelina Stoica nu a semnat în borderou și, mai mult decât atât, aceasta ar fi rudă cu o angajată a Complexului și prietenă cu una dintre membrele din comisie.

„A fost un concurs care s-a desfășurat acum două zile, s-au prezentat un băiat și două fete, din câte am înțeles. Băiatul a formulat pe e-mail o contestație, spunând că plicurile nu au fost ștampilate, că o concurentă a plecat de acolo fără să semneze după ce a depus lucrarea, după care a făcut o reclamație că respectiva este rudă cu jurista noastră. O cheamă tot Stoica pe juristă, dar nu este nici rudă cu ea și nu mai lucrează la noi de anul trecut. Mai mult, a acuzat că e prietenă pe Facebook cu o membră de la noi, dar nu am cum să nu primesc pe cineva, doar pentru că e prietenă pe Facebook“, ne-a declarat Adrian Bâlbă. „Postul este referent pe achiziții, iar treaba sună foarte bine, pompos, mamă, achiziții...dar salariul e mai mic decât la stat, nu depășește 1.000 de lei, dar probabil se gândesc că e un post foarte important. Nu i-am văzut lucrarea băiatului, că nu mi-am băgat nasul, dar, probabil o fi avut o lucrare slabă și... cine știe“, a mai completat Bâlbă. Așa că, a decis să se reia concursul, cu o transparență maximă. Proba scrisă se va desfășura pe 12 mai, iar interviul va avea loc pe 14 mai.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218