REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Concurs de majorete, la Constanţa!

Concurs de majorete, la Constanţa!

Replica API 24 iunie 2017 | 00:00 860

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța organizează sâmbătă, 24.06.2017, la Complexul sportiv „Tomis”, între orele 11-12:30, etapa regională a concursului de majorete și gimnastică aerobică „DANSĂM PENTRU SĂNĂTATE”- ediția a III-a.

Activitatea face parte din Proiectul „INVITAȚIE LA SĂNĂTATE” (aprobat în CAER 2017, cu nr. 26404/16.02.2017, poziția 119, pagina 6, domeniul Cultural- Artistic, Arte vizuale), initiat de CJRAE Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Județean Școlar Constanța, Universitatea „Ovidius” Constanța- Facultatea de Educație și Sport, Direția Județeană de Sport pentru Tineret Constanța, Clubul Sportiv Școlar nr. 1, Constanța, Fundația «Baylor Marea Neagră» Constanța, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, Asociaţia Psihologilor şi Psihopedagogilor din Constanţa- APSIPED.

Echipele premiate cu locul I la etapa județeană din 7.04.2017, nivel gimnazial și liceal din Școala Gimnazială nr. 28 “Dan Barbilian”, Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul cu Program Sportiv „Gheorghe Rotaru”din Constanța vor intra în competiție cu Școala Gimnazială nr. 3 Cugir- jud. Alba, Școala Gimnazială Cristian- jud. Sibiu, Școala Gimnazială “Gheorghe Banea” din Măcin, jud. Tulcea. Este un început timid pentru nivel regional, proiectul nefiind finanțat, dar primii pași de confruntare directă s-a realizat și cu ajutorul oferit de S.C. RIG SERVICE S.A. care a asigurat masa și cazarea pentru pentru 30 participanții din afara județului, timp de 2 zile (23-24 iunie 2017).

Cu ocazia concursului de dans, copiii vor avea parte de multe clipe de neuitat: emoții provocate de adrenalina oferită de competiția sportivă, momente artistice, flashmob, jocuri pe plajă, pictură pe pânză pentru a imortaliza MAREA ș.a. activități propuse de elevii și profesorii voluntari de la Clubul Sportiv Școlar nr. 1, Organizația Națională Cercetașii România- ONCR- Centrul local “Cercetașii Marini” Constanța, Asociația Psihologilor și Psihopedagogilor din Constanța- APSIPED, Asociația “Crucea Roșie” și se vor bucura, de asemenea, de premiile asigurate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanța, Asociația “Terra Semper Fidelis”, Asociația “START pentru Sănătate”.

La Concursul „DANSĂM PENTRU SĂNĂTATE” au fost invitați partenerii proiectului coordonat de prof. psih. Mirela Căpățînă, prof. psih. Onciul Elana Ștefania și prof. de Educație plastică Oprișan Violeta, metodist ISJ, precum și reprezentanți ai instituțiilor partenere ale CJRAE: Consiliul Județean Constanța, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori” Constanţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa, Şcoala Specială Deficienţi Techirghiol ș.a..

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem majorete cat sa umplem Europa cu ele . In Italia , Spania , Marea Britanie , Germania , Suedia , Norvegia , Danemarca , Olanda , Franta , Portugalia , Elvetia si chiar in America romancele dau recitaluri cu duiumul ... Chiar asta trebuie sa faca scolile ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102