REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Concursul pentru ocuparea postului de şef al IPJ a fost sistat!

Concursul pentru ocuparea postului de şef al IPJ a fost sistat!

Replica API 26 iulie 2017 | 00:00 259

Poliția Română a anunțat, la data de 20 iulie, sistarea concursurilor organizate în vederea ocupării posturilor de șef al Inspectoratelor de Poliție Județene Constanța și Ilfov. "Având în vedere modificările intervenite la nivelul conducerii Inspectoratului General al Poliției Române care afectează nivelul de reprezentativitate în comisia de concurs.

Cu data prezentului anunț, se sistează concursurile organizate în vederea ocupării posturilor de șef al Inspectoratelor de Poliție Județene Constanța și Ilfov, urmând ca acestea să fie reluate la o dată ulterioară, prin parcurgerea procedurii de la început, cu respectarea prevederilor legale în materia organizării și desfășurării concursurilor pentru ocuparea posturilor de conducere", se arată în anunț.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand a fost pus pe functie Popescu, a dat 600.000 euro si acastigat peste 2.000.000 euro pana a plecat la pensie.Un tip diabolic si viclean, mincinos si ordinar ca om, daca se putea numi om. Acum inmulteste banii furati cu muierea, mare sefa prin turism, asa ai placea lui sa-i spuna cand era intrebat de unde are bani peste masura. Raspundea cu mare tupeu, nu stiu, eu nu am bani, muierea face multi bani la noi in famailie. O javra ordinara. Fereasca Dumnezeu sa mai fie pus unul ca el, ca inspector sef. Un manglitor care negocia spagile si le lua on line prin zona Palas,de la tziganii.
5
0
Despescu a fost un tip in regula, care a pus lenesii la munca
2
0
Domnul Despescu a fost cel mai capabil inspector sef pe care la avut constanta de la domnul Carlig pana in prezent. Salariile de excelenta se impart intre sugatori in toate inspectoratele.
3
1
normal ca functia se pastreaza pentru Despescu, zilele la Bucuresti ii sunt numarate, este o mangla militieneasca ca deobicei. Oricum Despescu trebuie rejectat cu toti acolitii lui care ia tras pe functii. Ce merite o fi avut baietasul asta decrepit, doar Toba stie dedesupturile, a venit vremea sa-l intrebam de starea politiei, de doctoratul plagiat, de salariile de excelenta date la smecheri pe ultima suta de metri la pensionare si de multe altele, stim noi,..
6
1
Emotionant ! Plangem de 4 zile si nu putem dormi noaptea.
9
0
Oare functia se pastreaza pentru Despescu, daca va fi eliberat din functia actuala?
5
0
cu clientii...erau prea multi sau spaga prea mica?.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367